• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 16 °C

​Askerlik dönüşü Mercedes sevinci

​Askerlik dönüşü Mercedes sevinci
Yeni Vizyon Gazetesi / Şırnak’taki vatani görevinden 6 ay önce dönen 23 yaşındaki Fatih Tunçbilek, çekilişle 2015 model Mercedes A180 sahibi oldu. Adore Mobilya’nın düzenlediği kampanyada, Tekzen yapı marketten satın aldığı gardıropla şans yüzüne güle
ASKERLİK DÖNÜŞÜ MERCEDES SEVİNCİ
 
Yeni Vizyon Gazetesi / Şırnak’taki vatani görevinden 6 ay önce dönen 23 yaşındaki Fatih Tunçbilek, çekilişle 2015 model Mercedes  A180 sahibi oldu. Adore Mobilya’nın düzenlediği kampanyada, Tekzen yapı marketten satın aldığı gardıropla şans yüzüne gülen Tunçbilek, “Çok mutluyum. Yetkililer ilk aradığında beni dolandırmaya çalıştıklarını sandım” dedi.
 
Adore Mobilya, yapı marketlerde satılan ürünlerinden 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterileri için, Tekzen mağazalarında bir kampanya düzenledi. 2 Ekim 2015 tarihinde başlayan kampanyada, çekilişle bir kişiye 2015 model Mercedes A180 hediye edileceği duyuruldu. Yoğun ilgi gören ve çok sayıda kişinin katıldığı kampanyanın kazananı, Tekzen yapı marketten alışveriş yapan Fatih Tunçbilek oldu. Kardeşi için Tekzen’den 199 TL’lik üç kapılı bir gardırop satın alan Tunçbilek, 2015 model Mercedes’in sahibi oldu. 
 
Şırnak’taki vatani görevinden 6 ay önce dönen ve bir fabrikada tekniker olarak işe başlayan Fatih Tunçbilek, Merter Tekzen mağazasında düzenlenen törenle otomobilinin anahtarını teslim aldı. Adore Marmara Bölge Müdürü Onur Kadıoğlu ile Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya’nın katıldığı törende konuşan Tunçbilek, “Daha önce hiç otomobilim olmamıştı. Çok mutluyum. Yetkililer, ‘Mercedes kazandın’ diye aradığında ilk önce inanmadım, ‘Dolandırıcılar beni buldu galiba’ dedim. Ama sonradan işin ciddiyetini anlayınca çok sevindim. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Fatih Tunçbilek’e otomobilinin anahtarını teslim eden Adore Marmara Bölge Müdürü Onur Kadıoğlu da, “Genç arkadaşımızı sevindirdiğimiz için biz de çok mutluyuz” diye konuştu. Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya ise Tunçbilek’e “Hayırlı olsun” diyerek, kazanan talihlinin Tekzen’den alışveriş yapmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtti. Kızılkaya, “Hızlı büyüme ve Türkiye’nin her ilinde bir mağaza açma politikasına 2016 Mart ayı itibariyle 53 ilde 110 mağazasıyla devam eden Tekzen olarak, iş ortaklarımızı desteklemeye ve mağazalarımızda bu tür çekilişler yapmaya devam edeceğiz. Böyle mutlu gelişmelere de ihtiyacımız var. Fatih’in zor bir askerlik döneminden sonra böyle bir sevinci bizim mağazamızda yaşaması ayrıca sevindirici” dedi. 
 
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894