• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5824
  • Euro 34.6959
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Tiyatrohane’den 14 Şubat Sürprizi

Tiyatrohane’den 14 Şubat Sürprizi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Akademik bir sanat okulu olan Tiyatrohane’nin profesyonel oyunculardan oluşan Prodüksiyon Tiyatrosu, “Sevgili” isimli oyunu ile
TİYATROHANE’DEN 14 ŞUBAT SÜRPRİZİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Akademik bir sanat okulu olan Tiyatrohane’nin profesyonel oyunculardan oluşan Prodüksiyon Tiyatrosu, “Sevgili” isimli oyunu ile Türkiye Prömiyerini gerçekleştiriyor. Prof. Dr. Hülya Nutku tarafından yönetilen ve başrollerini Dokuz Eylül Üniversitesi, Oyunculuk Bölümü mezunu Zeynep Nutku ve Erk Bilgiç’in paylaştığı absürt komedi türündeki Harold Pinter imzalı oyun, 14 Şubat saat 18:30’da, Fuar İzmir Sanat Sahnesi’nde, ilk defa seyircisiyle buluşacak. Oyun, ilişkilerde ve evlilikte süre gelen tekdüzeliğe bakış açımızı derinden sarsarken görünenin arkasındakini eğlenceli bir yolla sorgulatıyor.  
 
SEVGİLİLERE ÖZEL KOLTUK HİZMETİ
Prömiyerde kişiye özel sürprizler, seyirciye farklı bir deneyim yaşatacak. Tiyatrohane halka ilişkiler uzmanı Melike Çerçioğlu Bilgiç; biletlerini alan seyircilerin en son 12 Şubat 2016 tarihine kadar bildirmek kaydıyla, koltuklarına özel hazırlanmış üç farklı sürpriz hizmetten birini ücretsiz olarak alabileceklerini belirtirken oyun sonrası fuayede ufak bir kokteylin ve özel olarak hazırlanmış fotoğraf kabinin seyircileri beklediğini bildirdi.
 
BİR EVLİLİK KAÇ KİŞİLİKTİR?
Oyunun yönetmeni, Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Nutku oyun ile ilgili yaptığı açıklamada “ Bir kadın bir erkek... Üstelik evliler... Aralarından değişkenlik taşıyan uç duygular, yaşadıkları dünyaya olan yabancılaşmaları ve kalıplaşmış davranışlarıyla, bulundukları ortamın tehlikelerinden uzak savunma yöntemleri ile Pinter’a özgü bir üslupla, ikiyüzlü ahlak anlayışının getirdiği rolleri oynamaktalar. Işık tasarımını Abdullah Uyan’ın yaptığı oyunumuzda, ışıkla ruh hali, tavırla atmosfer, ilişkilerde iniş çıkışlar, sözsüz oyunların ayrıntıları, yaşama yönelik çılgınlıklar, tekdüzeliğin içinde arayışlar, dış dünyadan kaçış, bir Pinter oyunu Sevgili işte...” dedi.
 
DİĞER GÖSTERİMLER:  21 ŞUBAT 19:30 – 1 MART 20:30 / FUAR İZMİR SANAT
BİLETLER: TİYATROHANE & BİLETİX / İLETİŞİM: 0232 422 2631 – 0507 132 2632 
 
KÜNYE
Yazan: Harold Pinter
Yöneten: Hülya Nutku
Çeviren: Zeynep Nutku - Erk Bilgiç 
Işık Tasarımı: Abdullah Uyan 
Dekor Tasarımı: Burak Etöz
Işık – Efekt – Müzik Kumanda: Hasan Yavuz
Sahne Amiri: Ece Özgen
Yönetmen Yardımcısı: Dicle Konuralp
Afiş – Broşür ve Proje Uygulama: Melike Çerçioğlu Bilgiç
Oyuncular: Zeynep Nutku – Erk Bilgiç  /EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894