• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 14 °C

Şubat Ayı Meclisi Yapıldı

Şubat Ayı Meclisi Yapıldı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Belediyesi Şubat ayı meclisi Başkan Vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında yapıldı.
ALİAĞA BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİSİ YAPILDI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Aliağa Belediyesi Şubat ayı meclisi Başkan Vekili Mehmedali Özkurt’un başkanlığında yapıldı. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar tek tek görüşülerek oylandı.
 
Bu kapsamda başkanlıktan gelen 3, 4, 5, 12, ve 13’üncü maddeler oy birliği ile kabul edildi. 1, 2, ve 14 ‘üncü maddeler oy çokluğu ile reddedilirken, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci maddeler İmar Komisyonuna havale edildi. Komisyondan gelen raporlar ise komisyondan geldiği şekli ile kabul edildi.
 
15’inci maddeyi kapsayan, meclis üyesi Murat Yaman’ın partisinden istifa etmesinden dolayı kalan süreyi tamamlamak üzere Cumhuriyet Halk Partisi grubundan Ulviye Öztürk’ün İmar komisyonuna seçilmesi hususu oy birliği ile kabul edildi.
 
Belediye Başkanı’nca 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23.maddesine istinaden Meclis'e yeniden görüşülmek üzere iade edilen; Belediyenin 5 sayılı kadro ihdas cetveliyle hazırlanan 33 adet Sürekli İşçi Kadrosu ihdasına hizmet gereği ihtiyaç olduğundan Belediye Meclisi'nin 05.01.2016 tarih ve 12 sayılı kararının yeniden görüşülmesi ve Belediye Başkanı'nca 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23.maddesine istinaden Meclis'e yeniden görüşülmek üzere iade edilen; Belediyemizde 1 sayılı Memur Norm Kadro İhdas cetveliyle hazırlanan memur kadro ihdaslarına hizmet gereği ihtiyaç olduğundan; Belediye Meclisi'nin 05.01.2016 tarih ve 13 sayılı kararının yeniden görüşülmesi hususları ile belediye borçlarının ödenebilmesi ve hizmetlerin aksamaması için 30 milyonluk borçlanma yetkisinin istendiği 14’üncü madde oy çokluğu ile reddedildi.
 
Bozköy Mahallîsinde yer alan Habaş A.Ş'ye ait Kombine Çevrim Santralinin ihtiyaç duyduğu soğutma suyunun denizden alınarak yeniden denize deşarjı için hazırlanan " Soğutma Suyu ve Deşarj Boru Hattı" projesinin kıyı tarafına ait 3621 Sayılı Kıyı Kanunu kapsamında "Soğutma Suyu ve Deşarj Boru Hattı" amaçlı 1 /5000 ölçekli ilave nazım imar planı ve değişikliği ve 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar planı ve değişikliği teklifi ile ilgili Kıyı Yapı ve Tesislerinde Planlama ve Uygulama Sürecine İlişkin Tebliğin "Kurum Görüşlerinin Alınması" başlıklı 7.maddesinin 4 (a) ve 6.bentleri kapsamında Belediyemizce görüş verilmesi hususunun görüşülmesi hususunu kapsayan 12 ‘inci madde oy birliği ile kabul edildi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894