• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

ADD Foça Şubesi Davette Bir Araya Geldi

ADD Foça Şubesi Davette Bir Araya Geldi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi üyeleri ve gönüllüleri, 18 Aralık 2015 Cuma günü akşamı, Dayanışma Yemeği Daveti’nde bir araya geldi...
ADD FOÇA ŞUBESİ, DAYANIŞMA DAVETİ’NDE BİR ARAYA GELDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi üyeleri ve gönüllüleri, 18 Aralık 2015 Cuma günü akşamı, Dayanışma Yemeği Daveti’nde bir araya geldi...
 
Davete katılanlar arasında, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Alevi Kültür Derneği Foça Bağarası Şube Başkanı Munzur Küçük, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Foça Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin, çevre ilçelerden gelen Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ve bazı belediyesi meclis üyeleri de yer aldı. 
 
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Foça Şubesi Başkanı Neşe Uprak, yıllar önce kurulan şubelerinin; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümeye ve Atatürkçülük bilincini yaymaya yönelik faaliyetler yapmaya devam ettiğini belirtti.
Neşe Uprak, “Atatürkçülük, akla ve bilime dayalı toplumsal ilerleme ve ulusal bağımsızlıktır. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için Kemalist İlkelere sahip çıkmalıyız. Ve sahip çıkan, bu noktada gönüllülük esası ile çalışan Atatürkçü Düşünce Derneklerine, üyeliklerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz. Atatürkçü Dayanışma Gecesini bizlerle paylaşarak çoğaltan tüm dostlara, Hoşgeldiniz! diyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
ADD. Foça Şubesi Başkanı Neşe Uprak, katkılarından ötürü, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür plaketi ve üyelere teşekkür belgeleri verdi.
Şair-Yazar Hüseyin Yurttaş, Atatürkçü Düşünceyi, günümüzde yaşanan sosyo-politik gelişmeler perspektifinde eleştiren bir konuşma yaptı. Hüseyin Yurttaş, “Mustafa Kemal, Misak-Milli sınırları içinde, dünya üzerinde onuruyla yaşayan bir ülke, bir halk, bir millet demektir” dedi.
 
Dayanışma Yemeği Daveti’nde ayrıca, ADD. Foça Şubesi çalışmaları ile ilgili slayt gösterildi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.
 
Gece, Onuncu Yıl Marşı’nın, tek bir yürekle söylenmesiyle sona erdi.  / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894