• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Yastayız, Yüreğimize Bomba Düştü

Yastayız, Yüreğimize Bomba Düştü
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Foça 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara’da meydana gelen bombalı terör katliamı kınandı.
ÜZGÜNÜZ, ÖFKELİYİZ, İSYANDAYIZ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Foça 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Ankara’da meydana gelen bombalı terör katliamı kınandı.
 
Foça Demokrasi Meydanında toplanan Foça Belediyesi-DİSK-KESK ve Foça Bileşenleri bombalı terör sonucu yaşamı yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
Foça Bileşenleri adına yapılan basın açıklamasında, “Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyandayız” denildi. 
 
10 Ekim 2015 Cumartesi Günü Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrası Foça Bileşenleri bir araya gelerek, terörü lanetledi. 
Foça Demokrasi Meydanında yapılan basın açıklamasında; “Cumartesi günü Ankara’da Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi için toplanmıştık. Türkiye’nin dört bir yanından gelmiştik. Emek, Barış, Demokrasi taleplerimizi haykırmak için gelmiştik. İşçilerin, kamu çalışanlarının, işsizlerin, yoksulların, mağdurların sesini duyurmak için gelmiştik. ‘Savaşa inat Barış hemen şimdi’ demek için gelmiştik” denildi. 
 
Sarayın saltanatı uğruna aylardır kan dökenlere dur demek için geldikleri belirtilen basın açıklamasında; “Savaşa karşı barış. Baskı, şiddet ve zora karşı özgürlükleri ve demokrasiyi, yolsuzluğa ve sömürüye karşı emeğin mücadelesini hep birlikte yükseltmek için gelmiştik. Türkülerimizle, halaylarımızla, pankartlarımızla, sloganlarımızla ve coşkuyla miting alanına yürüyüşümüz başlarken patlattılar bombaları. Türkiye’nin göbeğinde, Ankara Garı’nın binlerce polisin gözü önünde patlattılar. Şu ana kadar belirlenebilen yüzün üzerinde kardeşimiz hayatını kaybetti, yüzlerce kardeşimiz yaralandı. Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyandayız. Hiç kimse bize bu katliamın faili meçhul olduğunu söylemesin. Bombaları tanıyoruz.  18 Mayıs’ta Adana’da ve Mersin’deki, 5 Haziran’da Diyarbakır’daki, 20 Temmuz’da Suruç’taki patlamalardan tanıyoruz. ‘Aynı seriden’ olduğunu biliyoruz. Katilleri tanıyoruz. Ocağına ateş düşen tüm evlere sabır, bu menfur saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun” denildi. 
 
Demokrasi meydanında Foça Bileşenleri adına yapılan basın açıklamasından sonra kalabalık tarafından pankartlar üstüne beyaz çiçekler bırakıldı. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894