• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Gaziemir’de Kurslar Başlıyor

Gaziemir’de Kurslar Başlıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Gaziemir Belediyesi’nin 48 farklı branşta açtığı ücretsiz kurslar her yaştan binlerce Gaziemirliye yeni ufuklar açmaya devam ediyor.
GAZİEMİR’DE KURSLAR BAŞLIYOR
 
Gaziemir Belediyesi’nin 48 farklı branşta açtığı ücretsiz kurslar her yaştan binlerce Gaziemirliye yeni ufuklar açmaya devam ediyor. 14 farklı merkez ve Cumhuriyet Semt Evleri’nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören kurslara kış dönemi kayıtları başladı. 
 
Gaziemir’de yeni bir eğitim dönemi daha başlıyor. Eğitim programına yeni branşlarda kurslar dahil eden Gaziemir Belediyesi’nin, 2015-2016 kış dönemi kurslarına kayıtlar başladı. 48 branşta ve Cumhuriyet Semt evleri ile 14 farklı merkezde verilen kurslar 7’den 70’e binlerce Gaziemirliye kapılarını açmak için gün sayıyor. Ücretsiz kurslara katılmak isteyen vatandaşlar 2 Eylül’den başlayarak 2 Ekim tarihine kadar kayıt yaptırılabilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Gaziemir Belediyesi Hizmet Binası, Cumhuriyet Semt Evleri, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne giderek kayıt yaptırabilecekler. 
 
Her yaştan Gaziemirli için kurs var
Her yaştan vatandaşın faydalanabilmesi için kurs programını geniş bir yelpazede hazırladıklarını anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da halkımız spor kursları ile sağlık kazanacak, kültür ve sanat kursları ile de kendini geliştirebilecek. El sanatları kursiyerlerimiz, dilerse ürettiklerini satışa sunarak gelir de elde edebilecek. Cumhuriyet Semt Evleri’nde düzenlediğimiz kurslarla daha fazla kadına ulaşmayı hedefliyoruz. Öğrenirken ve üretirken insanlarımızın yüzüne yansıyan mutluluk, bizim en büyük ödülümüz” diye konuştu. 
 
48 farklı branşta kurs
Gaziemir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslarda eğitim verilen branşlar ise şöyle; Gitar, bağlama, ud, keman, perküsyon, çocuk korosu, Türk Halk Müziği korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, popüler müzik korosu, 10 farklı yöreden halk oyunları, bale, yaratıcı drama, çocuk, yetişkin, kadın ve çocuk tiyatrosu, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, jimnastik, kick boks, izcilik, okul öncesi spor, aerobik, plates, doğa yürüyüşleri, engelli spor atölyesi, karakalem resim, yağlıboya resim, fotoğrafçılık, karikatür, satranç, taekwondo, badminton, yoga, satranç, boccia, rehabilitasyon cimnastiği, masa tenisi, ebru, çini, minyatür, tezhip, kaatı, kokulu taş, takı tasarım, tel kırma, sabun, hamur, seramik, ahşap boyama, brezilya nakışı, çamur seramik, kurdela nakışı, keçe, rölyef, ipek koza, su kabağı işlemesi, ahşap yakma, titanyum, hardanger, kırk yama, geri dönüşüm.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894