• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 11 °C

CHP'li Gündüz'den derin dondurucu çağrısı

CHP'li Gündüz'den derin dondurucu çağrısı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 1 Kasım genel seçimlerinin ardından yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Kongresinde aday olacağını açıklayan Engin Gündüz, pa
ENGİN GÜNDÜZ’DEN  ‘DERİN DONDURUCU’  ÇAĞRISI 
 
1 Kasım genel seçimlerinin ardından yapılması planlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Kongresinde aday olacağını açıklayan Engin Gündüz,  partililerine çağrıda bulundu.
 
Parti içinde ki kongre sürecinin derin dondurucuya kaldırılması gerektiğini belirten Gündüz, “Önümüzde bir genel seçim var. Seçimin olağanüstü olmasından dolayı zamanımız da çok kısıtlı. AKP tüm Türkiye’de olduğu gibi Aliağa’da da oyunu yükseltmek için her yolu deneyecektir. Buna izin vermemeliyiz. Bu noktada bize düşen parti içi işleriyle meşgul olmak yerine, tamamen 1 Kasım seçimlerine odaklanmaktır” dedi. 
 
SÖZ KONUSU CHP İSE… 
CHP Aliağa Kongresinde rakibi Barış Eroğlu ile birlikte hareket etme kararı aldıklarını hatırlatan Gündüz, şöyle konuştu: “Sayın Eroğlu ile birlikte aldığımız kararın en büyük nedeni 1 Kasım seçimleridir. Eğer biz bu kararı almasaydık, sadece partimiz değil, ülkemiz için de son derece önem arz eden bu süreçte partimiz zarar görebilirdi. Partimize üye olanlar ya da üye olmadığı halde gönül verenler ‘Biz Enginciyiz’ , ‘Biz Barışçıyız’  şeklinde ikiye bölünebilirdi. Ancak biz attığımız adımla olası bölünmelerin önüne geçtik. Çünkü bizler 2014 yerel seçimlerde telafisi 5 yıl mümkün olmayan acı bir tecrübe yaşadık. Malumunuz sütten ağzı yananlar, yoğurdu üfleyerek yermiş. Bu çerçevede önem arz eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin mutlak başarısıdır, gerisi teferruattır” 
 
2019’UN KAPISINI ARALAYABİLİRİZ 
CHP’nin mevcut Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ı özellikle de sosyal medya üzerinden eleştiren partililerine tepki gösteren Engin Gündüz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Özcan Durmaz, Türkiye için kritik önem taşıyan erken seçim sürecinde partimizin Aliağa’daki önderidir. Oturduğu koltukta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsil etmektedir. Bu bağlamda buradan tüm Aliağalı CHP’lilere seslenmek istiyorum. Geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan gönül kırgınlıklarınızı, dargınlıklarınızı bir kenara bırakın. Bir kere olan oldu ve her şey geride kaldı. Ah ah, vah vah biz Aliağa Belediyesini nasıl kaybettik’ diye yakınıp,  dizimizi döverek hiçbir şeyi geri getiremeyiz. Ancak Aliağa’da 1 Kasım seçimlerinde oyumuzu çok daha yükselterek, 2019 zaferimiz için kapıyı aralayabiliriz. Dolayısıyla Aliağa CHP ilçe Örgütü bugünden itibaren tek yürek halinde hareket etmelidir. Aliağa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan partimizi iktidara taşımalı ve yüzde oranında Türkiye'nin en başarılı ilk 10 ilçesi arasında olmalıyız” 
 
PARTİMİN EMRİNDEYİM 
1 Kasım genel seçimlerine kadar CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın rakibi değil, neferi olacağını sözlerine ekleyen Engin Gündüz, “Seçim sürecinde Sayın İlçe Başkanımız bana ne görev verirse yapmaya hazırım. Her zaman olduğu gibi bu kritik süreçte de partimin 7/24 emrindeyim. Seçim sürecinde partimize zarar verebilecek davranışlar sergileyenlerin de kim olursa olsun yakasına yapışırım. Şimdi zaman kongre sürecinin derin dondurucuya kaldırılması zamanıdır. Şimdi zaman  AKP’yi sandığa gömme zamanıdır. Şimdi zaman CHP’yi iktidara taşıma zamanıdır” diye konuştu 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894