• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 19 °C

Pınar'dan Spora Destek

Pınar'dan Spora Destek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ürünleriyle tüketicilerinin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamayı ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Pınar, Pınar Su ile spora olan
PINAR SU, TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU 
RESMİ SU TEDARİKÇİSİ
 
Ürünleriyle tüketicilerinin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamayı ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Pınar, Pınar Su ile spora olan desteğini sürdürüyor. Bu amaçla Türkiye Basketbol Federasyonu’nun  ve Basketbol Milli Takımlarının Resmi Su Tedarikçiliğini üstlenen Pınar Su, ulusal ve uluslararası organizasyonlara da destek vererek su tedarikçisi olacak. 
 
Sosyal vatandaşlık bilinciyle topluma katkı sağlayacak projeleri destekleyen Pınar, Türk halkının spora ilgisini arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna destek veren Pınar Su, şimdi de Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi su tedarikçiliğini üstleniyor.
 
Pınar, 2015-2016 yıllarında Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Milli Takımlar “Resmi Su Tedarikçisi” olarak iki yıl süresince hem TBF’nin hem de Türk Milli Takımlarının su ihtiyacını karşılayacak.
 
TBF Başkanı Harun Erdenay “Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan Pınar’la imzaladığımız sponsorluk anlaşmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Basketbola verdiği destekle bilinen Pınar’ın da katkısıyla Federasyon ve Milli Takımlarımız Avrupa ve Dünya basketbolunun zirvesine ulaşacaktır.” diye ifade etti.
 
Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu “Yaşar Topluluğu olarak misyonumuz, tüm paydaşlarımıza “daha iyi bir yaşam” sunmaktır. Bu amacımıza doğru ilerlerken tüm sorumluluklarımızı yerine getirerek topluma fayda sağlamaya çalışıyor ve yaptığımız her işin sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar önderliğinde Yaşar Topluluğu olarak 60, Pınar olarak 42 yıldan bu yana spora, özellikle de basketbola destek veriyoruz. Yaşam Pınarım markamızla sağlıklı nesiller yetiştirmek için spora yatırım yapıyoruz. Basketbol, Pınar’la özdeşleşmiş ve en fazla önem verdiğimiz spor dalı. Bu sebeple Türkiye Basketbol Federasyonu ile işbirliği yaparak Türkiye Kadın ve Erkek Milli Takımlarımızın resmi su tedarikçisi olmaya karar verdik.” dedi. 
 
Basketbol sporuna olan desteklerinin uzun yıllardır devam ettiğini belirten Hüseyin Karamehmetoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de düzenlenen Avrupa’nın en önemli basketbol organizasyonlarından Euroleague finalleri ile Türkiye Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımızın içecek ihtiyaçlarına  yardımcı olduk. Bugün de Pınar Su olarak böyle bir işbirliği ile Milli Takımlarımızın yanında olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. 2015 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda ter dökecek  Erkekler A Milli Basketbol Takımımıza da başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894