• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Ahmet Kenan Tanrıkulu Foça'da...

Ahmet Kenan Tanrıkulu Foça'da...
Kenan Tanrıkulu’na partisinin 7. Sıra Milletvekili adayı Serdar Mersin’de eşlik etti.
AHMET KENAN TANRIKULU FOÇA’DAN SESLENDİ: İKTİDARIN GİDİŞ BİLETİNİ İZMİRLİLER KESECEK 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Menemen ve Foça’da esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşları ziyaret etti. Ahmet Kenan Tanrıkulu’na partisinin 7. Sıra Milletvekili adayı Serdar Mersin’de eşlik etti. 
 
Vatandaşlara Pazar günü mutlaka oylarını kullanma çağrısı yapan Tanrıkulu, “Pazar günü iktidarın gidiş biletini İzmirliler kesecek. Ülkeye her anlamda zarar vermiş olan iktidardan vereceğiniz oylarla kurtulacaksınız. MHP iktidarında da toplumsal onarım ve huzurlu geleceği sağlayacağız” dedi. 
 
KÖY KAHVESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tanrıkulu, gittiği her yerde vatandaşlarla sohbet ederek, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Menemen MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra, ilçede esnafı ziyaret eden Tanrıkulu, esnafa hayırlı işler dilerken, onların sorunlarını dinledi. Daha sonra Foça’ya geçen Tanrıkulu burada da yine esnafı ziyaret etti. Foça Meydanı’nda vatandaşlarla buluşan Tanrıkulu, burada da MHP iktidarında gerçekleştirecekleri projeleri halkla paylaştı. Daha sonra ise konvoy halinde Foça  Gerenköy’e geçen Tanrıkulu burada da köy kahvesinde oturarak köylülerle sohbet etti. Mazotu iktidarları döneminde 1.75 TL’ye çekeceklerini ve üreticiye her türlü indirim ve teşviği sağlayacakları mesajını veren Tanrıkulu, üreten insanı baştacı yapacaklarını kaydetti. 
 
SEÇİM MERKEZLERİNE GİDİN
Çalışmalarının ardından değerlendirme yapan Tanrıkulu, vatandaşların mevcut iktidara karşı tepkilerini her yerde gördüklerine işaret ederek, bu tepkilerin sandıkta da gösterilerek bu iktidardan kurtulunabileceğini söyledi. Herkesin mutlaka oyunu kullanması ve oyuna sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Tanrıkulu, “Hiçbir seçimde olmadığı kadar bu seçimde hile yapılacağını ifade ediliyor. O yüzden vatandaşlarda oyunu verdikten sonra sandıklar açıldığında seçim merkezlerine giderek oylarına sahip çıksınlar. Unutulmasın 1 oy bile ülkemizin geleceği açısından bu seçimde çok önemli. Pazar günü inanıyorum ki iktidarın hesap kesim tarihi olur” diye konuştu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894