• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 11 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Levent Yüksel Aliağalılar için söyledi

Levent Yüksel Aliağalılar için söyledi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen konserde / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /
ALİAĞALILAR, LEVENT YÜKSEL'İN UNUTULMAZ AŞK ŞARKILARINI BİRLİKTE SÖYLEDİ
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Türk pop müziğinin güçlü ve unutulmaz sesi Levent Yüksel,  en güzel şarkılarını Aliağalılar için seslendirdi.
 
SEYİRCİ İLE DÜET YAPTI 
Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık beş bin kişinin katılımı ile gerçekleşen konserde; Aliağalı hayranlarıyla buluşan Levent Yüksel, seslendirdiği şarkılarla kulakların pasını sildi. Seslendirdiği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Levent Yüksel'in konserinde sanatçı ile seyirciler hemen hemen bütün parçalarda düet yaptı.
 
ENSTRÜMAN ŞOV 
1990'lara ait hit olmuş şarkılarıyla Aliağa'da adeta nostalji rüzgarı estiren Levent Yüksel, konserine; 'Ya Sonra', 'Yarim İstanbul' , 'Dedikodu' gibi sevilen şarkılarıyla başladı. Seyircisini, "Dünyada herkesin kabul ettiği, tüm dünyanın; 'keşke bizim önderimiz olsaydı' dediği, Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs kutlu olsun.  "diyerek, selamlayan Levent Yüksel, konserinde hayranlarının dilinden düşmeyen şarkılarının yanı sıra; enstrümanda çalarak elektro bağlama şov yaptı.
 
MEST ETTİ 
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Levent Yüksel, muhteşem sahne performansı ile Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Aliağalı hayranlarını mest etti. Sık sık iletişim kurduğu seyircisi ile bütünleşen Levent Yüksel, 1990'lı yıllarda söylediği şarkıların halen unutulmamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şöyle dedi: "Tüm şarkılarımı biliyor olmanız, özellikle şarkılarımı bestelediğim yıllarda doğan gençlerimizin bana burada şarkılarımı söylerken eşlik ediyor olması, benim için gerçekten gurur verici"
Aliağalılar konserin ilerleyen saatlerinde sanatçının  'Yetmiyor Sevişmeler ' , 'Bir Daha Tövbe'  ,  'Beni Bırakın' , 'Medcezir'  gibi şarkılarıyla kendinden geçti. Konserde, Levent Yüksel'in genç vokalisti Güler Tuncer de solo performansıyla seyirciden tam not aldı.
 
BAŞKAN ACAR, MİKROFONU GENÇLERE BIRAKTI 
Gecenin sonunda sahneye Aliağalı  6 genç  ile birlikte çıkan Belediye Başkanı Serkan Acar,   Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs'ı gençlere armağan ettiğini hatırlattı. "Gençliğe armağan edilen bir günde konuşmak bizim değil gençlerimizin hakkıdır" diyen Başkan Acar,  teşekkür konuşmasını yapmak üzere mikrofonu sahneye birlikte çıktığı gençlere bıraktı. Atatürk'ün yolunda olmaktan gurur duyduklarını ve bu yoldan asla ayrılmayacaklarını belirten Aliağalı gençler,  gecenin anısına Levent Yüksel'e çiçek ve Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti.
 
ALKIŞLARLA UĞURLANDI 
Konserin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Levent Yüksel,  İzmir'in gözdesi Aliağa'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Aliağa'da muhteşem bir konsere imza atan Levent Yüksel, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.    Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894