• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

Bajaj Discover 150F Türkiye’de!

Bajaj Discover 150F Türkiye’de!
Türkiye’de geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj markası, commuter sınıfındaki en iddialı modeli Discover 150F ile yolların hakimi olmaya hazırlan
BAJAJ DİSCOVER 150F TÜRKİYE’DE!
 
Türkiye’de geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj markası, commuter sınıfındaki en iddialı modeli Discover 150F ile yolların hakimi olmaya hazırlanıyor. Motosiklet pazarında en önemli paya sahip, bireysel ve ticari kullanımda en çok tercih edilen commuter sınıfı motosikletler arasında performansı ve tasarımıyla hemen ayrışan Bajaj Discover 150F, yakıt ekonomisiyle de sınıfının en iyi modeli olarak dikkat çekiyor. Kuralkan Holding deneyimi ve güvencesi ile üretilen, Türkiye çapındaki yaygın bayi ve servis ağıyla üst düzey müşteri memnuniyeti sağlayan Bajaj Discover 150F, motosiklet sezonunun yeni gözdesi olacak.
 
Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından üretilen ve satışa sunulan Discover 150 F modeli, Türkiye yollarını keşfetmeye hazırlanıyor. Anahtar teslim 5 bin 197 TL’lik satış fiyatıyla dikkat çeken Bajaj Discover 150F; performans ve yakıt ekonomisinin yanı sıra, çarpıcı tasarımı, düşük bakım maliyeti ve konfor odaklı donanımıyla da bireysel ve ticari kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modellerden biri olacak.
 
Bireysel ulaşım ve ticari amaçlı kullanımlarda en önemli ihtiyaçlar olan düşük yakıt tüketimi, ekonomik yedek parça ve düşük bakım maliyetlerinin yanı sıra dayanıklılık gibi ihtiyaçları da eksiksiz karşılayan Bajaj Discover 150 F, donanımındaki özgün ayrıntılarla da konforu ön plana çıkarıyor. Vitesli motosiklet kullanmaya yeni başlayacaklar için de ideal bir model olan Bajaj Discover 150F, standart donanım olarak sunduğu teknolojik ayrıntılarla da sınıfındaki diğer modellerden farklılaşıyor.
 
Bajaj Discover 150F’in 150 cc'lik, 4 valfli, DTS-i teknolojisine sahip çift bujili motoru, 14,5 HP’lik güç üretiyor ve özellikle çekiş gücü arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor. Yine sınıfında bir ilk olarak “Nitrox Tekli Amortisör” kullanılan Discover 150F, üstün sürüş keyfini benzersiz bir konforla birleştiriyor. Güvenlik donanımında da sınıfında ilk kez standart disk fren yerine papatya disk fren kullanılan Discover 150F,  bu sayede daha fazla yüzey alanıyla daha iyi fren soğutması ve daha güvenli sürüş sağlıyor. Doğrudan aküye bağlı DC ön far özelliğiyle klasik ön farlarda görülen ve ışık şiddetini etkileyen hıza bağlı dalgalanmaların önüne geçiliyor ve güvenli sürüş için önemli bir ayrıntı daha Discover 150F’te standart olarak kullanıcılara sunuluyor. 
 
Commuter sınıfındaki motosikletlerden görünüşüyle de farklılaşan Bajaj Discover 150F, tasarımındaki ince detaylarla motosiklet tutkunlarının “yakışıklı” olarak tabir ettiği klasmana giriyor. Discover 150F’te yakıt deposu ve far muhafazası ile birleştirilen granaj, yüzeydeki rüzgar formları sayesinde rüzgarın daha kolay ve dengeli bir şekilde motor üzerinden akmasını sağlarken, bu estetik dokunuş aynı zamanda hava sürtünmesini de en aza indirerek daha yüksek performans için avantaj sağlıyor.
 
Bajaj Discover 150F’in sınıfında yeni standartları belirleyen teknolojisi ve donanımı, düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyetleriyle de kullanıcılarına uzun vadede avantaj sağlıyor. Bağımsız kullanıcı testlerinde 100 kilometrede 2.5 litre yakıt tüketen Discover 150F, bir depoyla 400 kilometrenin üstünde yol yapmayı kolaylıkla mümkün kılıyor. İlk bakımı 500 – 750 kilometre arasında yapılan motosikletin sonraki bakımları ise 5000 kilometrede bir gerçekleşiyor ve sınıfındaki en düşük bakım maliyetine sahip model olarak dikkat çekiyor.
 
Japon markalı motosikletlerin seviyesinde teknoloji ve üretim kalitesinin yanı sıra Çin markalı motosikletlerle yarışacak fiyat skalasına sahip olmasıyla farkındalığını arttıran Bajaj markası, Türkiye çapında Kuralkan Holding tarafından oluşturulan 126 adet yetkili servis ve 143 adet yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağına sahip olmasıyla da bir adım öne çıkıyor. 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894