• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 21 °C

Aliağa'da toplu iş sözleşmesi imzalandı

Aliağa'da toplu iş sözleşmesi imzalandı
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
ALİAĞA BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
 
Aliağa Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmeyle 115 kadrolu işçiye 2 yıl süreyle kıdem farkına göre yüzde 15 ile17 arasında zam yapıldı.Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan sözleşme törenine Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, Mali hizmetler Müdürü Nadir Tuna, Genel İş 5 nolu şube başkanı Ali Haydar Kara ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
MAHMUT KAYHAN: İMKANLAR ÇERÇEVESİNDE EN İYİSİNİ VERDİK
Zam konusunda belediye İşçilerinin daha fazlasını hak ettiğini ifade eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, işçilere Aliağa Belediyesi’nin imkânları çerçevesinde verebileceklerinin en iyisini verdiklerini dile getirdi.
 
ALİ HAYDAR KARA: İYİ BİR SÖZLEŞMEYE İMZA ATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Türkiye’nin en iyi toplu iş sözleşmelerinden birine imza attıklarını söyleyen Genel İş 5 nolu şube başkanı Ali Haydar Kara , “İyi bir sözleşmeye imza attığımız için mutluyuz. Umarım bu anlayış Türkiye’de diğer iş yerlerinde de hakim olur. İşverenin iyi niyeti ve sendika temsilcilerinin öz verili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
DOĞAN ŞAH AYDIN: TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN SADECE ÜCRETLERDEN OLUŞAN BİR METİN DEĞİLDİR
Toplu İş sözleşmesinin sadece ücretlerden oluşan bir metin olmadığını belirten Genel-İş iş yeri baş temsilcisi Doğan Şah Aydın, “İşçiye ve işverene hak ve yükümlülüklerini hatırlatan bir belgedir. Aynı zamanda bizler yapmış olduğumuz bu toplu iş sözleşmesi ile sorumluluğumuzun daha da bilincinde olacağız. Emeğimizi, bu kentin sokaklarının daha temiz olması, parkların ve bahçelerin cıvıl cıvıl olması, insanların daha mutlu olması için kullanacağız” dedi.
 
Sözleşme sonrasında Genel-İş 5 nolu şube başkanı Ali Haydar Kara ve yönetim kurulu üyeleri Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür çiçeği takdim etti.   Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894