• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 22 °C

Başarısını Başkan Acar ile Paylaştı

Başarısını Başkan Acar ile Paylaştı
Foça Haberleri / Aliağa Haberleri / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri / Kınık Haberleri
ALİAĞA'NIN GURURU ATAKAN, KUPAYI ALDI BAŞKAN’A KOŞTU 
 
2014-2015 Sezonu 'Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda önce İzmir İl Birinciliğini, ardından da Türkiye üçüncülüğü başarısını elde ederek, Aliağa’ya 2 kupayla dönen Atakan Mert Biçer, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret edip başarısını paylaştı. 
 
İzmir İl Birinciliği başarısının ardından Türkiye Şampiyonasına katılan Atakan Mert Biçer, kendi yaş grubunda 210 satranç sporcusunu geride bırakarak, Türkiye üçüncülüğü kupasını kaldırdı. 
 
 
MERT BİÇER: KAZANDIĞIM KUPALARI ALİAĞA HALKINA ARMAĞAN EDİYORUM
Aliağa Belediyesi Satranç Kulübünde yetişen 10 yaşında ki Atakan Mert Biçer, Aliağa’yı gururlandıran başarısıyla Satranç Milli Takımı’nda da Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.
 
Kupaları ve madalyası ile  birlikte başarısını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile paylaşan Atakan Mert Biçer, “Kazandığım kupaları Aliağa halkına armağan ediyorum” dedi. 
 
BAŞKAN SERKAN ACAR’DAN TAM DESTEK
Atakan Mert Biçer’e öğütlerde bulunan Başkan Serkan Acar, “Başarı elde etmek güzeldir. Ancak başarı hem kendinde hem de toplumda daha büyük başarıların beklentisini oluşturur. İşte bu noktada sana büyük görev düşüyor. Çünkü sen artık sadece Aliağa’nın sporcusu değilsin. Milli sporcu ünvanlıyla ülkemizi temsil edeceksin. Bu etaptan sonra elde edeceğin başarı Türkiye'nin başarısı olacaktır. Ulusalda elde ettiğin başarının uluslararası arenada da devam edeceğine inanıyorum” diyerek  Atakan Mert Biçer gibi genç yeteneklere gerekli desteğin verildiği takdirde büyük başarıların elde edileceğine güveninin tam olduğunu söyledi. 
 
Başkan Acar’ı ziyaret eden Atakan Mert Biçer’e eşlik eden Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü Eğitmeni Uğur Yaşar, “Atakan ana sınıfı çağından bugüne öğrencimdir. Kendisi satranca yatkın, zeki ve disiplinlidir. Gittiği her turnuva da özellikle son dönemde eli boş dönmeyen Atakan,  her seferinde başarılarını daha büyük başarılarla taçlandırıyor. Bugüne kadar  kendi grubunda tanıdığım en yetenekli sporcu olan Atakan ile ne kadar gurur duysak azdır” diyerek öğrencisinden övgüyle bahsetti. 
Foça Haberleri / Aliağa Haberleri  / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri  / Kınık Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894