• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 18 °C

KSK Stadyumu Yalı’da yapılacak!

KSK Stadyumu Yalı’da yapılacak!
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Yerel seçimlerde AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpın
TANFER KEMERLİ: TEK BİR ÇADIR DEĞİL, ÇADIR KAMPI DA KURSAN FARK ETMEZ!
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Yerel seçimlerde AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın KSK camiasının uzun yıllardır hayalini kurduğu Yalı Stadyumu için sarf ettiği ‘Çadır kurarım da o stadyumu Yalı’ya yaptırmam’ sözlerini bir talihsizlik olarak nitelendirdiğini söyledi. Karşıyaka’nın yeni bir stadyuma ihtiyacının olduğunu, bu stadyumun da kulüp açısından tarihi ve sembolik bir öneme sahip olan Yalı’ya yapılacağını ifade eden Tanfer Kemerli, “Sayın Belediye Başkanı tek bir çadır değil çadır kampı da kursa o stadyum Yalı’ya yapılacak. Sayın Akpınar Karşıyaka’ya yeni geldi, Belediye Başkanı olduktan sonra camiayla tanıştı, o stadyumun KSK için önemini bilmez, ben kendisine anlatayım. Yalı’ya yapılacak olan Karşıyaka Stadyumu’nun ticari ünitelerinin kulübe devredilmesi ve kulübe gelir getirecek şekilde dizayn edilmesi kulüp için çok önemlidir. Stadyumun her türlü masrafı buradan kulübe yük olmadan karşılanacak. Ayrica yıllık 6 milyon lira da kulübe gelir sağlayacak. Dolayısıyla Karşıyaka için bu stadyum çok önemlidir” dedi.
 
AKPINAR’IN GÖZTEPELİ DAMARI AĞIR BASIYOR
Yalı’da yapılacak olan stadyumun KSK taraftarının rakiplere baskı sağlaması açısından da çok büyük kazanç olacağına dikkati çeken Kemerli, “Biz tribünden geldik, neyin ne olduğunu iyi biliriz. Yalı’ya yapılacak stadyum Karşıyaka Çarşı’nın maç öncesinde maçın atmosferine ve ruhuna bürünmesi demektir. Taraftarın saatler öncesinden maçın psikolojisine hazırlanması demektir. Bugün Beşiktaş Spor Kulübü İnönü Stadyumu’nu yerinde yeniliyor. Bu konuda büyük mücadeleler verdiklerini hepimiz biliyoruz. Bunun sebebi stadyumun tarihi özelliği ve konumudur. Biz Karşıyaka’nın Yalı’da yapılacak stadyumunun kulübün tarihi açısından da büyük önem taşıdığını biliyoruz. Ayrıca Yalı’da yapılacak stadyum kulübe maddi anlamda da oldukça önemli bir miktar katkı sağlayacak. Karşıyakalılar 15 günde bir oynanacak maçlar için Örnekköy’e gitmesin, Yalı’da 7 gün 24 saat yaşayan bir merkez olsun. O merkezin gelirleri de KSK’ye katkı sağlasın. Biz bugün maçlarımızı Alsancak’ta 5 bin kişiye oynayıp borçlu çıkıyoruz. Yeni stadyum yapılınca kombine gelirleri ve reklam gelirleri kulübe kalacak. Gerçek bir Karşıyakalı, Yalı’da yapılacak bu stadyumun bir an önce tamamlanması için bakanlığın ve TOKİ’nin önünde çadır kurar. Ancak Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar sanırım Göztepeli damarı ağır bastığı için KSK için oldukça faydalı olacak bu işi engellemek için planlar yapıyor. Karşıyaka’nın Belediye Başkanı KSK’nin menfaatlerini savunmalı. Kendisini Karşıyaka’ya yakışan bir şekilde hareket etmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
CHP ZİHNİYETİ HİZMETLERİ ENGELLEME AMACI GÜDÜYOR 
CHP'nin geleneğinde yapılan hizmetleri engelleme, iyi işlere taş koyma gibi bir alışkanlığın yattığına dikkat çeken Tanfer Kemerli, İzmir'de ve Karşıyaka'da 15 senedir taş taş üstüne koymayan CHP zihniyetinin oyunlarının halk tarafından görüldüğünü belirtti. KSK Stadyumu'nu engelleme yönündeki çabaların da CHP'nin bu anlayışının ürünü olduğunu ifade eden Kemerli, "Ne yaparlarsa yapsınlar hizmetleri engelleyemeyecekler. Stadyum da yapılacak, stadyum gibi daha nice eserler de İzmir'e ve Karşıyaka'ya kazandırılacak" dedi.
 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894