• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 14 °C

Kınık Be­le­di­ye­si ve EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği bu­luş­ma­sı

Kınık Be­le­di­ye­si ve EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği bu­luş­ma­sı
Kınık Be­le­di­ye­siy­le gö­rü­şen Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı (EBSOV) Ka­dın­lar Bir­li­ği; il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi
Kınık Be­le­di­ye­siy­le gö­rü­şen Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı (EBSOV) Ka­dın­lar Bir­li­ği; il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si hak­kın­da bilgi aldı.
Kınık Be­le­di­ye­si, EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği­ne ev sa­hip­li­ği yaptı. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, Kınık Kay­ma­ka­mı Ab­dur­rah­man Çe­le­bi, Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­le­ri (TDİOSB) Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy ve Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Nezih Yavuz be­ra­ber­li­ğin­de­ki heyet, Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ni Kınık Be­le­di­ye­sin­de ve il­çe­de ağır­la­dı. EBSOV üye­le­ri­nin ilk du­ra­ğı Kınık Be­le­di­ye­si oldu. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden üye­ler, vak­fın ça­lış­ma­la­rın­dan bah­set­ti. Bir­lik üye­le­ri daha sonra Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, Kınık Kay­ma­ka­mı Ab­dur­rah­man Çe­le­bi, Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy, Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Nezih Yavuz ve Kınık OSB Bölge Mü­dü­rü Mert Ali Işık ile bir­lik­te Kınık Be­le­di­ye­si Delez Yaşam Va­di­si Sos­yal Te­sis­le­rin­de bir araya geldi. Heyet, ağır­la­mış ol­du­ğu EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ne il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si hak­kın­da bilgi verdi. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ne zi­ya­ret­le­ri ve Kınık il­çe­si­ne gös­ter­miş ol­duk­la­rı il­gi­den do­la­yı te­şek­kür etti ve ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­le­di. Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy da Kınık’ın ge­li­şi­min­de­ki ba­şa­rı­lar­dan do­la­yı Baş­kan Doğ­ru­er’e te­şek­kür ve teb­rik­le­ri­ni sundu.

EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri, il­çe­de bir dizi zi­ya­ret­te de bu­lun­du. Kınık il­çe­si­ni, Kınık Genç­lik Mer­ke­zi, Kınık Be­le­di­ye­si Sos­yal Te­sis­le­ri ve Kınık Öğ­ret­me­ne­vi’ni gezen üye­ler, daha sonra Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­sin­de yer alan bir fab­ri­ka­ya zi­ya­ret­te bu­lu­na­rak il­çe­den ay­rıl­dı. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894