• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

İYİ parti Aliağa'da Osman Moğolkoç'ta adaylığını açıkladı

İYİ parti Aliağa'da Osman Moğolkoç'ta adaylığını açıkladı
İYİ Parti Aliağa STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı Osman Moğolkoç’da Aliağa İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel İdare Kurulu toplantısında ülke genelinde kongre kararı açıklamasından sonra  geçtiğimiz haftalarda  İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, partisinden milletvekili aday adayı olacağını açıklayarak yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa aday olmayacağını duyurmuştu.Bunun üzerine İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığına  geçtiğimiz  günlerde  İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığında hukuk işleri, seçim işleri ve siyasi işler başkanlığı görevlerini üstlenen Avukat Tuğba Oktay Bor ile ilçe sekreterliği görevini üstlenen Şükrü Torlak, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı için adaylıklarının açıklamasının ardından İYİ Parti Aliağa  STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı Osman Moğolkoç’da Aliağa İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. İlçe başkanlığına  STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı Osman Moğolkoç  ile birlikte kamuoyuna yansıyan aday sayısı 3 oldu.

İyi Parti Aliağa STK'lardan sorumlu başkan yardımcılığını yürüten Osman Moğolkoç   binasında yaptığı basın açıklamasında kısaca kendini  tanıtan Moğolkoç “Siyasetin, her geçen gün, yozlaştırıldığı, maalesef, ahlak çizgilerinin dışına çıkılarak, gücü eline geçirenlerin kendilerine rant kapısı haline getirdiği günümüzde, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendi’ nin, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'  ten esinlenerek yaktığı ,"Kahrolsun İstibdat, Yaşasın Hürriyet" ateşinden yola çıkarak, tıpkı şu an TBMM de İzmir' i Sn. Hüsmen KIRKPINAR ve dolayısıyla, Aliağa'mızı temsil etmeye aday olan, ilçe başkanımız Sn. Yavuz ADAR gibi, daima doğruyu aramak, dürüstlükten taviz vermeden, seçimlere kadar Aliağa'da her platformda etkin bir muhalefet yaparak, ilçemizde, Oğuz Güneşi' ni daha ışıltılı hale getirmek amacıyla, Aralık ayında yapılacak kongrede İYİ Parti Aliağa ilçe başkanlığına, tüm gücümle, aday olduğumu sizlerle ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.” Dedi.

“Halkımızın konunun bilincine varmasına katkı vereceğiz”
Partilerini merkeze uzak ve üye sayısının  az olduğu yerleşim birimlerinde, partisinin  halka yönelik politikalarını ve kendimizi anlatarak, üye sayını  arttırmaya çalışacağını belirterek sözlerine devam eden Moğolkoç “Yönetime geldiğimizde de, sivil ve kamu kuruluşlarını sık sık ziyaret ederek, partimizin sürekli gündemde olmasını sağlayacağız. Basın mensuplarıyla kısa aralıklarla bir araya gelerek, yaptığımız çalışmalardan onların ve halkımızın haberdar olmasına gayret göstereceğiz. Aliağa sınırlarında yaşayan, faaliyet gösteren her kesimin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyip, anlayarak, çözüm bulunması safhasında, İl Başkanlığımızı ve Genel Merkezimizi raporlamak yoluyla haberdar edeceğiz.

Önemli günlerde, konularının uzmanlarıyla, İl Başkanlığımızla işbirliği yapmak suretiyle, ilçemizde, paneller düzenleyerek, halkımızın konunun bilincine varmasına katkı vereceğiz.
Aliağa Belediyesinin icraatlarını, Meclis üyemiz, aynı zamanda İl Başkan Yardımcımız olan, desteklerini, katkılarını bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan, Sn. Sedat SARI vasıtasıyla yakından takip ederek, mecliste olup bitenlerin halkın haberdar olması için çalışmalar yapacağız.” İfadelerini kullandı

“Hepinizin huzurunda söz veriyorum”
 Konuşmasında  İlçe  Teşkilatında şeffaflık  yönetim anlayışı ile devam edileceğini  belirten  Moğolkoç,"ilçe teşkilatımızda, şeffaflık, hesap verebilirlik ve paylaşımcılık konularında aşırı hassas davranmaya özen göstereceğiz.Toparlamak gerekirse, belirttiğim bu hususlar, planladığımız düşüncelerimizin sadece bir kısmı, bunların detaylandırılmış halini seçimden önce yapacağımız konuşmamda sizlere  aktaracağım. Konuşmamın son bölümüne geldiğim bu anlarda, sizlere bütün içtenliğimle şunu ifade etmek isterim ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtarıcısı ve kurucusu, Önderimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarının bizlere yol gösterici miras olarak bıraktıkları ilkelerinden taviz vermeden, en üst düzeyde faydalanarak, Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER Hanımefendinin açtığı, özgür, bağımsız, liyakatin ön plana çıktığı, adil, demokratik, hukuk devleti olma yolunda ,İzmir İl Başkanlığımız ve Aliağa İlçe Teşkilatımızla paylaşım içinde yürüyeceğime ,hepinizin huzurunda söz veriyorum.İzninizle, sözlerimi Mevlana’ dan dizelerle bitirmek istiyorum. “Mum Olmak Kolay Değildir, Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir.”Bende bunca yıllık siyasi yaşanmışlıklarımla yeterince yandığıma inanıyorum, artık partim için tecrübelerimle ışık saçmak istiyorum, bu yolda benimle yürüyün!" şeklinde  konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894