• BIST 9693.46
  • Altın 2506.298
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7696
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 15 °C

İşte Ak Parti'nin A Takımı

İşte Ak Parti'nin A Takımı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, Yerel seçimler nedeniyle yola çıktığı Meclis yönetimindeki üyelerini seçmen vatandaşlara şöyle açıkladı.
İŞTE AK PARTİ'NİN A TAKIMI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, Yerel seçimler nedeniyle yola çıktığı Meclis yönetimindeki üyelerini seçmen vatandaşlara şöyle açıkladı.
 
Bergama Belediye Meclisi üyesi listesini oluşturulurken; geniş bir istişare ve danışma süreci yaşandığını söyleyen Ak Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, Bu süreçte, önce; ön bir liste hazırlanıp ve bu liste üzerinde uzun değerlendirmeler yapıldığını söyledi.  Şahin; “ Listemiz Bergama’mız için, temsil kabiliyetine sahip, Bergama halkı tarafından tanınan, bilinen, sevilen insanlardan oluşmaktadır.” dedi.
Oluşturulan Listenin, Bergama’nın yapısına uygun olarak hazırlandığının altını çizen Şahin, sözlerine şöyle devam etti. “ Bergama’nın özellikleri göz önünde bulundurularak Kadın adaylarımıza da öncelik tanınmıştır. Bergama’mıza, Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet verecek güç, yetenek, bilgi ve tecrübe birikimine sahiptirler. Bu birikimlerini, halkımızdan alacakları destekle Bergama’mızın hizmetine sunacaklardır.
Yoğun bir şekilde 30 Mart Yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin ve AK Parti Bergama Belediye Meclis Üyesi Adayları tam kadro bir araya gelerek, seçim tanıtım çalışmalarında kullanılmak üzere fotoğraf çektirdiler.
10 NUMARA LİSTE
Bergama’da yüksek  bir oy hedefleyen Bergama Belediye Başkan Adayı Hasan Şahin, belediye meclis üyesi adaylarının hepsinin de birbirinden değerli isimler olduğunu söyleyerek, “Listemizde, her yaş grubundan, her sınıftan ve farklı mesleklerden arkadaşlarımız var. Esnaf, avukat, mimar, işadamı, inşaat mühendisi, harita mühendisi, çevre mühendisi,  ziraat mühendisi, orman mühendisi, çiftçi, tekniker, emekli, işçi, veteriner, tüccar başta olmak üzere tüm Bergama’yı  kapsayacak bir liste yaptık. Listemizde ayrıca belde iken kapanarak mahalle olan Göçbeyli ve Zeytindağ Belediye Başkanlarımız Esat Karacan ve 
Mustafa Durmaz Listenin Başında Feridun Ergün, yer almakta.” dedi.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894