• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 16 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

ING Bank’tan İlk Çeyrekte Ekonomiye 44.2 Milyar TL’lik Kaynak

ING Bank’tan İlk Çeyrekte Ekonomiye 44.2 Milyar TL’lik Kaynak
ING Bank, 2019’un ilk çeyrek konsolide finansal sonuçlarını açıkladı.

ING BANK’TAN İLK ÇEYREKTE EKONOMİYE 44.2 MİLYAR TL’LİK KAYNAK 

ING Bank, 2019’un ilk çeyrek konsolide finansal sonuçlarını açıkladı. Banka söz konusu dönemde toplamda 44.2 milyar TL kredi desteğiyle ekonomiye kaynak yaratırken, sermaye yeterlilik oranı yüzde 22’yi aştı. ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, ülke ekonomisi için yarattıkları kaynaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, teknoloji ve inovasyon odaklı büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Bank’ın, 3 Mayıs 2019 tarihinde açıkladığı konsolide finansal sonuçlara göre, yılın ilk üç aylık döneminde konsolide aktif toplamı 69.9 milyar TL olarak gerçekleşti. Banka’nın söz konusu dönemde sermaye yeterlilik oranı yüzde 22.02 seviyesine ulaşırken, ekonomiye 44.2 milyar TL’lik kredi desteği sağladı. Banka’nın özkaynaklar hacmi 8.2 milyar TL, mevduat hacmi ise 35.4 milyar TL oldu. 
 
ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, açıklanan finansal verileri değerlendirerek “Yılın ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisine yarattığımız kaynaktan ve sunduğumuz katkıdan memnunuz” diye konuştu. 
 
“ING BANK, ODAĞINA İNOVASYON VE TEKNOLOJİYİ ALARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK”
Abay, “ING Bank olarak, müşterilerimizin hep bir adım önde olmalarını sağlamak hedefi için çalışmayı sürdürüyoruz” diye konuşurken, inovasyon ve teknoloji odaklı büyüme vizyonu doğrultusunda ilk çeyrekte dedijitalleşme yolunda adım atmaya devam ettiklerini  vurguladı. Abay, “Kendisini ‘bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi’ olarak tanımlayan ING Bank, hızla dijitalleşen dünyada, stratejisinin odağına inovasyon ve teknolojiyi alarak büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu. ING Bank’ın dijital kanalları kullanan toplam aktif müşteriler içindeki mobil bankacılık müşteri payının yüzde 96’ya ulaştığını belirten Abay, tüm kredilerin adet bazında yüzde 91’ini, hacim bazında ise yüzde 74’ünü şube dışı kanallardan kullandırdıklarını ifade etti.

TAKSİTMAKSİT İLE KREDİ SÜRECİNİ TAMAMEN DİJİTALLEŞTİ
ING Bank’ın yeni nesil bankacılıkta öncü olma vizyonuyla ilk çeyrekte hayata geçirdiği en yeni uygulamalardan biri de TaksitMaksit oldu.  Mağaza içi ürün finansmanının uçtan uca dijitalleştirilmiş bir müşteri deneyimi sunan bir versiyonu olan TaksitMaksit ile ING’liler artık, bankanın iş ortakları kapsamındaki firmaların ürünlerini mağazaya gitmeden, ING Mobil üzerinden tamamen dijital süreçlerle ve ihtiyaç kredisi kullanarak satın alabiliyor. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894