• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 17 °C

Her Kesimin Elinden Tutacağız

Her Kesimin Elinden Tutacağız
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi DSP’den ‘Ankara’nın değil halkın adayı’ sloganı ile yola çıkarak adaylığını açıklayan Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak Pazaryeri ve çarşı esnafını do
DSP DİKİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YUSUF ALTIPARMAK: HER KESİMİN ELİNDEN TUTACAĞIZ
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
DSP’den ‘Ankara’nın değil halkın adayı’ sloganı ile yola çıkarak adaylığını açıklayan Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak Pazaryeri ve çarşı esnafını dolaştı, sorunlarını dinledi, alışveriş yapan vatandaşlarla bolca sohbet etti.
 
Önceki gün DSP seçim bürosunun açılışını ve adaylık açıklaması yapan Altıparmak, Pazaryeri ve çarşı esnafını dolaştı, sorunlarını dinledi, alışveriş yapan vatandaşlarla bolca sohbet etti. 
 
Dikili’de yaptığı çıkışla ivme kazanan DSP’nin Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Altıparmak’a vatandaşlar da ilgi gösterdi. Pazaryerinde alış verişte yapan Altıparmak daha sonra çarşı esnafını ve kahveleri dolaşarak burada oturanların sorunlarını dinledi, notlar aldı. Altıparmak; vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmasında ise; “Yaklaşık bir buçuk yıldır ikişer aylık uzatmalarla Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdürüyorum. Görev süresinin uzayıp uzamayacağına değil sürekli hizmet etmeye odaklandım. Bu kısa ve sancılı dönemde yaptıklarımız ortada. Yeni dönemde yalnızca alt yapı yatırımlarının değil ilçenin sosyoekonomik kalkınmasını da sağlayacak projeleri gerçekleştireceğiz, her kesimin elinden tutarak birlikte yönetimin ve yerel demokrasinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz” dedi.
 
CHP’DEN 3, AKP’DEN 2 İSTİFA
Öte yandan Dikili’de seçim yarışı hayli çekişmeli geçeceğe benzerken CHP ve AKP’de meclis üyeliği kavgaları yaşanıyor. CHP’de hemşericilik yapıldığı gerekçesiyle üç kişi partiden istifa ederken, Çandarlı’dan bir kişinin liste sonuna yazılması da tepki çekti. Dikili ADD Başkanlığı yapmış ve halen yönetimde bulunan Çiğdem Elibol’un ise 8.sıradan yer bulması, ADD üyeleri tarafından ‘bize layık görülen sıra bu mu?’ tepkilerine yol açtı. CHP’nin adayını anti demokratik yollarla belirlediğini söyleyerek DSP’den aday olan Yusuf Altıparmak’ın yarattığı sinerji ile, DSP’nin yarışta birkaç puan önde gittiği öne sürüldü. Dikili AKP’de ise liste yüzünden kırgınlıklar yaşandığı ve meclis listesinde 7 ve 13. sıralarda bulunan 2 kişinin istifa ettiği belirtildi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894