• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Hamza Dağ Türkiye Koalisyondan Çok Çekti

Hamza Dağ Türkiye Koalisyondan Çok Çekti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa'da seçim çalışmaları kapsamında parti ilçe binasında partililerle bir araya geldi.Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan Hamza Dağ yapılacak olan genel s

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ:" KOALİSYONDAN BU ÜLKE ÇOK ÇEKTİ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa'da seçim çalışmaları kapsamında parti ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanlığında yapılan basın toplantısında konuşan Hamza Dağ yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Önümüzdeki seçimler çok önemli, bugüne kadar yaşadığımız bütün seçimler önemli oldu. 15 yıl oldu geri dönüp baktığımız zaman bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Her seçimin bir sonraki dört yıla etkisi vardır. Bir sonraki dört yılı kimin yöneteceğine karar veririz.  Bazı seçimler yıllar sonra bile unutulmayacak anılacak seçimlerdir. Sadece dört yılı etkilemez elli yılı yüz yılı etkiler. Bu seçim 2015'ten sonra bu ülkeye dar gelen, bir şeylerin değişmesini arzuladığımız başkanlık modeli, yeni anayasa modelinin de en önemli seçimi olacaktır" dedi.

ÜST AKIL ÖYLE İSTİYOR

1950 yılından bu yana tek başına iktidar dönemlerinde ülkede zenginleşmenin olduğunu söyleyen Dağ "1950 yılından itibaren şöyle bir bakın  ne zaman tek başına bir iktidar oldu o zaman ülkede bir zenginleşme, büyüme oldu. Onun ardından gelen koalisyonların tamamı o zenginliği bitirmek için uğraştılar.  13 yıldır ak parti iktidarı var muhalefettekiler tek başına iktidar olacağız diyemiyorlar. Koalisyon diyorlar. Kendileri koalisyon istiyorlar. Kendileri tek başına iktidar olamayacaklarını biliyorlar. Koalisyonda da millet önünde bir araya gelmeyen partiler yan yana geliyor. Üst akıl öyle istiyor. MHP ve HDP'nin yan yana gelebileceğini mahallenizdeki Ayşe teyzeye sorsanız kabul eder mi. Bunu çok mantıksız görür. Biz bunları mecliste görüyoruz. Bunların mantalitelerinin aynı olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

KOALİSYONDAN BU ÜLKE ÇOK ÇEKTİ

Muhalefette 'Baas' zihniyeti olduğunu ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ koalisyonlardan bu ülkenin çok çektiğinin altını çizerek şöyle konuştu: "Bunlarda baas zihniyeti var. Benim gibi düşünen insan iyi güzel, benim gibi düşünmeyen insan iyi değil ve ona her türlü haksızlığı yapmayı da kendine hak olarak görüyor. Suriye'de Esad nasıl düşünüyorsa bunlarda burada aynı düşünüyorlar. Bu koalisyonlar için geçerli. Şimdi Ak Parti 13 yıldır biriktirdi, bu milleti zenginleştirdi, 3 bin dolardan 10 bin dolara milli geliri getirdi, aynı şekilde ihracatı yükseltti, merkez bankası döviz rezervini arttırdı, beyefendiler gelecekler kendilerinde koalisyonda kaç yıl sürecek, böyle bir plan ve proje içindeler ama milletimiz bunlara destek vermeyecek. Bu proje olamaz. Bu istedikleri kendi içlerinden istedikleri safsatadan bir durumdur. İşte bundan biz başkanlık modeli istiyoruz. Koalisyonlardan bu ülke çok çekti" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894