• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Çanakkale 13 °C

Halk Pikniğe Koştu

Halk Pikniğe Koştu
İzmir’in Aliağa İlçesi’nde on iki saat yaşanan elektrik kesintisini halk piknik yaparak değerlendirdi. Aliağalılar Derneği çamlık mevkiinde, Iğdırlılar Derneği Petkim Çayağzı tesislerinde ve bir çok vatandaşta deniz kıyısındaki parklarda güzel havanın tad

ELEKTRİKLER KESİLDİ HALK PİKNİĞE KOŞTU


İzmir"in Aliağa İlçesi"nde on iki saat yaşanan elektrik kesintisini halk piknik yaparak değerlendirdi. Aliağalılar Derneği çamlık mevkiinde, Iğdırlılar Derneği Petkim Çayağzı tesislerinde ve bir çok vatandaşta deniz kıyısındaki parklarda güzel havanın tadını çıkardılar.

 

 

 

Aliağalılar Derneği (ADER) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen bahar şenliği Aliağa Çamlık Mevkiinde gerçekleşti. Aliağa da yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle bir çok Aliağalının akın ettiği pikniğe, Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Cumhuriyet Savcısı Osman Bağlar, Belediye Başkanı Tansu Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Birkan Bağcı ve vatandaşlar katıldı. Piknikte geleneksel olarak düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler plaketle ödüllendirildi.

Pikniğe katılan Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, dernek yöneticilerine teşekkür ederek; “Kendilerinin yapmış oldukları çalışmaları izliyoruz ve destek vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

Dernek Başkanı Mesut Öztürk, Aliağalıların bundan otuz yıl önce de her hıdrellez gününde bu çamlıkta toplanıp birbirleriyle kaynaştığını ancak aradan geçen zamanda bu geleneğin unutulduğunun altını çizerek yaptığı konuşmasında; “Aliağalılar Derneği kurulduktan sonra ilk işimiz bu geleneği tekrar başlatmak oldu. Derneklerin en büyük sorumluluğu sosyal sorumluluktur. Sadece düzenlediğimiz şenlik değil yıl içinde de değişik aktivitelerle bu sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi. Dernek Başkanı Mesut Öztürk ayrıca Beko basketbol Ligine çıkmak üzere olan Basketbol takımına başarılar dileyerek; “Aliağalılar olarak kendilerini desteklediğimizi, ilçemizi sevince boğacak sonuçla dönmelerini yürekten diliyoruz” şeklinde konuştu.

ADER tarafından düzenlenen “Memleketim Aliağa” konulu resim yarışmasında birinci olan Tuğçe Durmaz, ikinci olan Hümeyre Soy ve kompozisyon yarışmasında birinci olan Buket Güven plaketle ödüllendirildi.

Piknikte Aliağalı amatör sanatçılar konser verirken halk oyunları ekipleri de gösteri yaptı.

Iğdırlılar Derneği"nin Petkim Çayağzı Tesisleri"nde düzenlediği piknikte de Aliağa da yaşayan Iğdırlılar deniz, güneş ve güzel havanın tadını çıkardılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894