• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 17 °C

Güneşspor Işık Saçıyor...

Güneşspor Işık Saçıyor...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikili'nin Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı, Bolu ve Sakarya Spor Küçük Erkek Hentbol Takımlarını yenerek Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak
GÜNEŞSPOR IŞIK SAÇIYOR;YARI FİNALE KALARAK DİKİLİ'NİN GURURU OLDULAR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Dikili'nin Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı, Bolu ve Sakarya Spor Küçük Erkek Hentbol Takımlarını yenerek Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazandı. 
 
2013 - 2014 hentbol sezonunda il birinciliği müsabakalarına katılan Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı, 7 takım arasından 4'üncü oldu. Aldığı bu sonuçla Türkiye şampiyonası eleme guruplarına katılmaya hak kazandı.
 
9 - 13 mayıs 2014 tarihleri arasında Balıkesir’in Erdek ilçesindeki turnuvaya katılan Güneş Spor, Bolu ili birincisi ile oynadığı maçı 32 - 34 Sakarya ili biricisi ile oynadığı maçı ise 26 - 20 kazanarak Türkiye Şampiyonası yarı finallerine gitme hakkı kazandı. Güneş Spor bu sonuçla, İzmir Büyük Şehir Belediyesi Hentbol takımının elenmesi sonucunda yarı finallerde İzmir'i temsil edecek 2 takımdan biri oldu.
 
EZBER BOZDUK
 
Güneş Spor Kulübü Başkanı Bekir Argun kazanılan başarı ile ilgili olarak; "2010 yılında özellikle roman çocuklarımızın ağırlıkta olduğu Güneş Spor takımını kurduk. 3, 4 senedir hentbol sporunda çeşitli başarılara imza attık. Geçen yıl üç oyuncumuz spor lisesini kazanmıştı. Şimdi ise Türkiye Şampiyona'sında yarı finallere kaldık. Bu başarıda antrenörümüz Muhlis İlter'in payı büyük. Ben emeği geçen, destek veren herkese özellikle de sporcularımıza bu başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Kulübün bugünlere gelmesiyle ilgili konuşan Argun; "Bu başarılar bizim için gurur verici bir olay. Yaptığımız yatırımın son derece doğru bir yatırım olduğunu ve bu çocuklarında bunu hak ettiklerini gördük. Klasik bir yapının içerisine girmek hiç kolay değil. Birçok sıkıntımız var. Ancak biz bu ligde belirledikleri değil, belirleyici olduk. Biz ezber bozduk aslında” dedi.
 
Bir ilçe takımının il takımlarına meydan okuduğunu ve Dikili'nin adını en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Bekir Argun ve takım antrenörü Muhlis İlter; "Takımımızın ulaşım, konaklama ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için duyarlı halkımızın katkılarını bekliyoruz. Çünkü şimdi daha çok desteğe ihtiyacımız olacak" dedi.
 
 
GÜNEŞSPOR
"Son üç yıldır, üç takımla İzmir Liglerine katılan ve Lig üçüncüsü veya dördüncüsü olarak önemli başarılara, önemli galibiyetlere imza atan Güneş Spor Kulübü, çocukların boş kalmalarını önlemek, onları hayata iyi bir kariyer ve meslek edindirebilecek ahlak ve nitelikli birey olabilme, dengeli beslenerek spor yapabilmelerini sağlayabilme düşüncesiyle yetişmelerini sağlamak amacını güderek 2010 tarihinde, takım antrenörü Muhlis İlter ve Güneş Spor Kulübü Başkanı Psikolojik Danışman Bekir Argun gibi birkaç öğretim görevlisinin bir araya gelmesiyle kurulmuştu."
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894