• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 18 °C

Gökhan Demirağ Uçuyor

Gökhan  Demirağ Uçuyor
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 19 Haziran 2015 tarihinde yaptığı açıklamada, Yeni Foça’nın ‘Yamaç Paraşütü Merkezi’ olacağını müjdelemişti.

YENİ FOÇA, HANİ YAMAÇ PARAŞÜTÜ MERKEZİ OLACAKTI?

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 19 Haziran 2015 tarihinde yaptığı açıklamada,  Yeni Foça’nın ‘Yamaç Paraşütü Merkezi’ olacağını müjdelemişti. Yeni Foça’nın yamaç paraşütü tutkunlarının gözdesi olacağını vaat eden Başkan Demirağ, Yeni Foça Fula Dağı'nda kurulması planlanan merkezin en kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğini açıklamıştı.

LAF OLSUN TORBA DOLSUN MİSALİ…

‘Yamaç Paraşütü Merkezi Projesi’nin vaat edilmesinin üzerinden 16 ay geçtiğini hatırlatan Foçalı vatandaşlar,  “Gökhan Başkan,  sadece basında yer almak adına popülist açıklamalar yapıyor. Yani laf olsun torba dolsun misali konuşuyor. Yeni Foça için vaat ettiği 'paraşüt merkezi projesi' de bu açıklamalarından sadece bir tanesidir. Gökhan Başkan, 'Paraşüt tutkunları Fethiye Ölüdeniz, Pamukkale gibi uzak alanlar yerine artık Foça'da uçacaklar' demişti. Şuan Yeni Foça semalarına baktığımızda Gökhan Başkan'dan başka uçan birini göremiyoruz. Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e gelerek,  diğer ilçe belediyelerimizin İzmirimize kazandırdığı birbirinden güzel yatırımların açılışlarını yaptı. Sayın Kılıçdaroğlu, Foça’ya gelmedi, daha doğrusu gelemedi. Çünkü Foça’da yapılan hiçbir şey yok. Gökhan Başkan, ‘Ben CHP’den aday olduğum sürece nasıl olsa seçilirim, yatırım yapmaya ne gerek var ki?’ dercesine bir tutum sergiliyor. Her şey lafta kalıyor. Ama lafla peynir gemisi yürümez. 2014 yerel seçimlerinde 18 bin seçmenin 11 bini CHP’ye oy vermedi. Şans her zaman CHP’nin yanında olmayabilir” diyerek, Foça halkına verilen sözlerin yerine getirilmediğini söylüyorlar.

NE DEMİŞTİ?

THK İzmir Şubesi ve Gökçen Havacılık tarafından ortaklaşa yapılması planlanan tesislerin yerini inceleyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, konuya ilişkin basın açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:  “Yeni Foça Fula Dağı konum ve doğal yapı itibariyle yamaç paraşütüne çok uygun. İzmirli yamaç paraşütü tutkunları Fethiye Ölüdeniz, Pamukkale gibi uzak alanlar yerine artık Foça'da uçacaklar. Foça Belediyesi, ulaşımı kolaylaştıracak yol ile paraşütçülerin bekleme ve hazırlıklarını yapabileceği tesisleri yapacak. Diğer ihtiyaçlar içinde Foça Kaymakamlığımız ile koordineli olarak çalışacağız. Alan öncelikle THK İzmir Şubesi'nin eğitimleri için kullanılacak. Özel havacılık kurumlarına ve kişilere de açık olacak. Gelen ekipler ve gösterilerle ilçe tanıtımına da turizmine de büyük katkı sağlayacaktır” /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894