• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 14 °C

Gavurdan Dost Domuzdan Post Olmaz

Gavurdan Dost Domuzdan Post Olmaz
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Almanya’da kabul edilen sözde soykırım karar tasarısının asıl kendi soykırımlarını ört bas etme gayretinden başka bir anlam taşımayacağını vurguladı

GAVURDAN DOST DOMUZDAN POST OLMAZ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Almanya’da kabul edilen sözde soykırım karar tasarısının asıl kendi soykırımlarını ört bas etme gayretinden başka bir anlam taşımayacağını vurguladı. Bazı batılı ülkeler gibi Almanya’nın da gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu kaydeden Kılıç, hükümete seslenerek, Türkiye’nin AB sevdasından vazgeçerek biran önce İslam Birliği’nin kurulması için çalışmaların başlatılması gerektiğini kaydetti.

Yazılı bir basın açıklaması yaparak gündemdeki konuları değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Almanya’da kabul edilen sözde soykırım yasa tasarısını sert bir dille eleştirdi. “Alınan bu karar aslında kendi soykırımlarını örtbas etme gayretlerinden başka bir mana ifade etmez” tepkisinde bulunan Kılıç, “Elbette böyle bir kararın kabulü bizim açımızdan kabul edilemez” dedi.

“Umarım alınan bu karar yöneticilerimizin akıllarını başlarına getirecektir” diyen Kılıç, şunları kaydetti:

“Bir musibet bin nasihatten evladır demiş atalarımız. Umarım alınan bu karar yöneticilerimizin akıllarını başlarına getirecektir. Bunu zaman gösterecektir Ya her zaman olduğu gibi bağırıp çağıracaklar, hezeyan edecekler. Sonra da Avrupa Birliği bizim medeniyet projemizdir deyip hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam edeceklerdir. Ya da bu sevdadan vaz geçecekler, İslam Birliğinin kurulması için çalışacaklardır. Bir kere daha hatırlatmamız gerekirse Gavurdan dost, domuzdan post olmaz.”

TÜRKİYE ALÇAKÇA PLANLANMIŞ BİR OYUNUN HEDEFİNDE

İçeride ve dışarıda yaşanan olayların Türkiye’nin uzunca bir süredir, alçakça planlanmış kanlı bir oyunun hedefinde olduğunu bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Kılıç, açıklamasına şöyle devam etti: “Ancak, Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de, el ele, omuz omuza vererek atlatacaktır.

TERÖR ELİYLE TÜRKİYE MESAJ VERMEYE ÇALIŞIYORLAR

Terörist unsurlar, terörü bir maşa olarak kullanan kesimler, terör eliyle Türkiye’ye mesaj vermeye çalışanlar, Türkiye’de bir korku ve kaos ortamı oluşturarak istediklerini almaya çalışanlar;  Milletimizin basiret, feraset ve cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.

TÜM MAZLUMLARIN KURTULUŞU ANCAK ADİL DÜZEN’LE MÜMKÜN OLUR  

Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Unutulmamalıdır ki; Türkiye’nin, İslam Aleminin ve tüm mazlumların kurtuluşu Adil Düzenin kurulmasından geçmektedir. İnsanlık alemi bir arayış içindedir, Zulme ve Sömürüye dayalı bu düzen mutlaka yıkılacaktır. İnsanlık alemi için Adil düzene geçilmesi bir zarurettir ve büyük önem taşımaktadır. Adil Düzen, herkes için adaleti gözeten bir sistemdir. Adil Düzen, dayatmacı olmayan, kendinden olmayanı da yok saymayan bir düzendir. Adil Düzen, çalışanın, üretenin emeğinin gözetildiği bir sistemdir. Adil Düzen, İnsanların hangi dilden, hangi renkten, hangi ırktan olursa olsun bir arada yaşayabilecekleri bir sistemdir. Adil Düzen, Ahlaki değerler üzerinde yükselen bir sistemdir. Kominizim nasıl yıkıldıysa Kapitalizm de yıkılacak, Adil Düzen Mutlaka kurulacaktır” / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894