• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Foçalılar Onu Sevdi

Foçalılar Onu Sevdi
Kısa bir süre önce İlçemiz Foça’ya yerleşen ve Foça’da -Melisa Reklam ve Tanıtım Hizmetleri-Ajansını açan Barış Kara kısa zamanda Foça’da herkese kendini sevdirdi. 1978’de Almanya’da doğduğunu belirten Barış Kara Foça’da icra ettiği mesleği olan Reklamcı

KISA ZAMANDA KENDİNİ SEVDİRDİ
Kısa bir süre önce İlçemiz Foça"ya yerleşen ve Foça"da -Melisa Reklam ve Tanıtım Hizmetleri-Ajansını  açan Barış Kara kısa zamanda Foça"da herkese kendini sevdirdi. 1978"de Almanya"da doğduğunu belirten Barış Kara Foça"da icra ettiği mesleği olan Reklamcılık ve Grafik tasarımcılığını uzun yıllar yaşadığı Almanya"da tecrübe edindiğini ""anlattı.

DEDEM ve BABAM GAZİ OLUNCA
Askerlik yaşım geldiğinde 1 ay bedelli askerlik yapmak varken dedemin Kore Gazisi olmasından ve babamın Kıbrıs Harekatına katılmış olmasından dolayı babam beni 15 ay askerlik yapmak üzere Türkiye ye yolladı.""ifadesinde bulunan Kara "" Askerliğimi seçme olarak Ankara Kara kuvvetleri Komutanlığı nda Org. Yaşar BÜYÜKANIT ın muhafızı olarak yaptığını""söyledi..

NİŞANLIM İÇİN TÜRKİYE"DE KALDIM
Almanya şartlarını bildiğim   ve nişanlımla burada tanıştığım için Türkiye de kalmaya karar verdim.""diyen Kara ""Reklam işine İzmir de ajans açarak başladım ""1989  yılından beri  Foça "da bulunan yazlık evimize gelip gittiğimiz için  benim içimde zaten bir Foça sevgisi vardı ""İzmir"deki Yoğun iş temposu yüzünden  Foça"da yaşamaya  karar verdim.""ifadesinde bulundu.
FOÇALILARIN HİZMETİNDEYİM
Tasarım  ve grafik desteği,her türlü reklam , matbaa ve tanıtım hizmetleriyle Foça da Akbank üstünde hizmet vermekte olduğunu anlatan, yaptığı işin sonuna kadar arkasında durduğunu ve “ Ben Çin Malı Değilim” diyen  Kara ""Foçalılar hayatımda gördüğüm en sıcak kanlı insanlar ,  beni çok kısa zamanda bağırlarına bastılar burada hiç yabancılık çekmiyorum  bazen kendimi Foça"da 40 yıllık esnafmışım gibi hissediyorum buda beni çok mutlu ediyor""dedi.

PARA FOÇA"DAN DIŞARI GİDİYOR
İlçemizin yeni genç esnaflarından Kara""paramızın ne yazık ki Foça da dönmediğini gördüm. Örneğin Foça da klima satan esnaflarımız varken vatandaşlarımız Menemen ve İzmir den klima almayı tercih ediyorlar. Böylelikle para Foça"dan dışarı gidiyor.  Halbuki vatandaşlarımız klimayı Foça dan alsa paramız Foça da kalır. Klimayı satan esnaf da o parayla örneğin: Foça nın içinde bir yerde yemek yer.  O  parayla lokanta sahibi pazara gider. Foça pazarından domates alır. Böylece paraya  Foça"da devir dayım vermiş olurlar. Böylece Foça halkı kazanır. Bu yüzden bütün Foça halkını duyarlı olmaya davet ediyorum""şeklinde konuştu.  Hasan ESER

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894