• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 11 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Foçalı Beşiktaşlılar Coştu Bir Kere...

Foçalı Beşiktaşlılar Coştu Bir Kere...
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi - Beşiktaş’ın şampiyonluk yemeğinde bir araya gelen Foçalı Beşiktaşlılar, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etkinliğe imza attı.

FOÇALI BEŞİKTAŞLILAR COŞTU BİR KERE…
 
YOK BÖYLE BİR KUTLAMA

Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi  - Beşiktaş’ın şampiyonluk yemeğinde bir araya gelen Foçalı Beşiktaşlılar,  uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etkinliğe imza attı.
 
BEŞİKTAŞLILAR RAKİP ÇATLATTI
Ligin 33. haftasında evinde Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ta şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Beşiktaş’ın 7 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğunu muhteşem bir programla taçlandırmak isteyen Foçalı Beşiktaşlılar,  düzenledikleri görkemli bir organizasyonla ezeli rakiplerini adeta çatlattı.
 
DİŞİ KARTALLAR DÜZENLEDİ
 Sinem Atan ile Gülcan Güngör başta olmak üzere Foçalı Hanımların düzenlediği şampiyonluk yemeğine siyah beyaz renklere gönül vermiş çok sayıda taraftar katıldı.  Şölen havasında geçen geceye Menemen Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri ile birlikte Aliağa’dan gelen taraftar grupları da katılarak, Foçalı Beşiktaşlıların coşkusuna ortak oldu.
 
MUAMMER ALPSOY’DAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA
 Zaman zaman duygulandıran, zaman zaman da eğlence ve coşkunun tavan yaptığı gecede, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı; Foça’da Beşiktaş ile özdeş olmuş isimlerden biri olan Muammer Alpsoy yaptı.  Konuşması sırasında duygulandığı gözlenen Alpsoy, “Beşiktaş’ımızın şan ve şeref dolu tarihine bir kez daha göz attım. Tarihimizin mihenk taşları olan büyüklerimizden bize devrolan şan ve şeref dolu 113 yılın onuru ve gururu içinde gözlerim bir kez daha doldu. Allah’a binlerce şükür olsun böyle bir camianın mensubu olmamı nasip ettiği için. Beşiktaşlı doğduk, Beşiktaşk’ımızı yaşıyoruz ve Beşiktaşlı öleceğiz. Fedamızı yaptık cefamızı çektik, Vodafon Arenamızı yaptık, şimdi sefasını sürüyoruz. Gelecek Beşiktaş’ımızın. Şampiyonluğumuzda bir nokta dahi leke yok. Onursal Başkanımız Süleyman Seba ağabeyimizin bize öğrettiği şiar şudur; ‘Şerefsizce şampiyon olacağımıza, şerefli ikincilikleri tercih ederiz. Şeref Bey’in şerefiyle, Hakkı Baba’nın hakkıyla, Süleyman Seba’nın onuruyla, Metin – Ali – Feyyaz’ın ruhuyla sizleri bir kez daha selamlıyorum” diyerek, Foçalı Beşiktaşlılar ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.  Muammer Alpsoy, konuşması sonunda, salonu dolduran Beşiktaşlılar tarafından ayakta alkışlandı.
 
EĞLENCE SEL OLDU TAŞTI!
Foça’nın prestij mekanlarından Celep Restoranda gerçekleştirilen etkinlikte hep bir ağızdan söyledikleri marşlar ve şarkılar ile coşan Foçalı Beşiktaşlılar hareketli müzikler eşliğinde oynadı, göbek attı ve halaylar çekti. Eşi Ömer Atan’ın fanatik Fenerbahçeli olmasına rağmen,  eşinin aksine sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Sinem Atan, etkinlik sırasında bir ara eline aldığı davulu çalarak geceye renk kattı.
 
ŞAMİYONLUK PASTASI ÜMİT PASTANESİ’NDEN
 Menemen’in en eski mekânlarından olan Ümit Pastanesi’nin Foçalı Beşiktaşlıların şampiyonluk yemeğine gönderdiği yaş pasta jesti, büyük memnuniyet yarattı. Foçalı Beşiktaşlıların şampiyonluk pastasını kestiği sırada,   meşaleler ve davullar eşliğinde denize açılan Çağlar isimli günlük tur teknesi, izleyenlere seyrine doyum olmayan bir görsel şölen yaşattı.
 
BEŞİKTAŞLI BAŞKAN KATILMADI
 Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın etkinliğe katılım göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. Etkinlikte hazır bulunan Menemen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdem Şahin, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Menemenli Beşiktaşlılar adına etkinliğin öncülüğünü yapan Sinem Atan’a bir Beşiktaş forması hediye etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894