• BIST 9068.98
  • Altın 2324.567
  • Dolar 32.3719
  • Euro 34.9559
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 18 °C

Foça’da Sürdürülebilir Balıkçılık Çalıştayı Yapılacak

Foça’da Sürdürülebilir Balıkçılık Çalıştayı Yapılacak
İzmir'in turistik ilçesi Foça, ekonomisinin üç ayağından biri olan balıkçılığı düzenlenen çalıştayla masaya yatıracak.

İzmir'in turistik ilçesi Foça, ekonomisinin üç ayağından biri olan balıkçılığı düzenlenen çalıştayla masaya yatıracak. Phokaia Lions Kulübü, Foça Belediyesi ve Foça Su Ürünleri Merkez Kooperatifi işbirliği ile gerçekleştirilecek "Foça Sürdürülebilir Balıkçılık Çalıştayı"na sektörün yetkin isimlerinin yanı sıra CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'da katılacak.

Reha Midilli Kültür Merkezi'nde 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yapılacak çalıştayda Phokaia Lions Kulübü'nün "Foça'da Su Ürünleri ve Balıkçılığın Kalkındırılması İçin Farkındalık Oluşturulması ve Gerekli Desteklerin Sağlanması" konulu projesi ele alınacak.

Çalıştayın 09.00'da başlayacak sabah bölümünde Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyeleri, Foça Kaymakamlığı ve Foça Belediye Başkanlığı ile T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü yetkilileri, Ankara SÜRKOOP Başkanı Ramazan Özkaya, Foça Su ürünleri Merkez Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin ve balıkçıların katılacağı bir toplantı yapılacak.

Ülke ekonomisine katkı

Prof.Dr. Adnan Tokaç,Prof.Dr. Zafer Tosunoğlu, Prof.Dr. Celalettin Aydın, Prof.Dr. Ali Kara, Prof.Dr. H. Tuncay Kınacıgil, Doç.Dr. Ali Ulaş, Doç.Dr. İlker Aydın ile Foça Özel Çevre Koruma Bölgesi sorumlularından Esra Kartal'ın bildiriler sunacağı toplantıda, Foça Kaymakamı Ali Çetin, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği MD 118 R Federasyonu Seçilmiş Genel Yönetmeni Hayri Tuna Yükselen'de birer konuşma yapacaklar. Program aynı gün öğleden sonra saat 14.00'de CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır'ın da katılacağı herkese açık panelle devam edecek. Phokaia Lions Kulübü Su Ürünleri ve Balıkçılık Kooperatifleri Komite Başkanı Güngör Sarıkaya, çalıştayı Foça ve ülke ekonomisine katkı amacıyla düzenlediklerini belirterek, "Su ürünleri kaynaklarımızın hem ekonomik anlamda Foça ve ülkemiz ekonomisine, hem de Foça markası ve imajının oluşturulmasına katkı yapacağına inandığımız bu etkinliğe konuyla ilgili çevreleri ve ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Foça’da Sürdürülebilir Balıkçılık Çalıştayı Yapılacak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894