• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

Foça Masterleri Şampiyon Oldu

Foça Masterleri Şampiyon Oldu
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Seferihisar’da düzenlenen; “2.Teos Masterler Futbol Turnuvası”na katılan Foça Belediye Spor Masterler Futbol Takımı, turnuva şa
FOÇA BELEDİYE SPOR MASTERLERİ ŞAMPİYON OLDU
 
Seferihisar’da düzenlenen; “2.Teos Masterler Futbol Turnuvası”na katılan Foça Belediye Spor Masterler Futbol Takımı, turnuva şampiyonu oldu.
 
Afyon Zafer Masterleri ile finalde mücadele eden Foça Belediye Spor Masterleri, normal süresi 1-1 tamamlanan maçta, rakibini penaltı atışları ile yenerek, şampiyonluğa ulaştı.
2.Teos Masterler Futbol Turnuvası ikincisi Afyon Zafer Masterleri, üçüncüsü Manavgat Masterleri ve dördüncüsü Kıbrıs Batmazoğlu Masterleri oldu.
 
Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ; Foça Belediye Spor Masterlerini, kazandıkları şampiyonluktan dolayı tebrik etti.
 
Foça Belediye Spor Masterleri Antrenörü ve Takım Kaptanı Necati Vural; ileri yaşlarına rağmen tüm takım oyuncularının gençlere örnek bir anlayışla centilmence maçlarını oynadığını belirterek, şampiyonluk kadar dost kazanmanın önemine dikkat çekti. Kaptan Necati Vural; “Türkiye'nin değişik bölge ve illeri ile yavru vatan Kıbrıs'tan gelen arkadaşlarımızla hem saha içinde hem dışında çok güzel şeyler yaşadık. Heyecan, mücadele, dostluk, çekişme ve yardımlaşma iç içe geçti. Sonuçta ileri yaşlarda da sporun kardeşlik duygularını geliştirici ve birleştirici örneklerinin bolca sergilendiği bir turnuva gerçekleştirdik. Emek veren, mücadele eden tüm takım arkadaşlarıma, Belediye Başkanımız  Sayın Gökhan Demirağ’a, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Alaybey ve Seferihisar Masterler Futbol Dernekleri’nin organizasyonuyla gerçekleşen  turnuvaya; Seferihisar Belediyesi, Menderes Belediyesi, Teos Marina, Kechesse ve Euphoria Otel destek verdi. Açılışına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak’ında katıldığı turnuvaya; Seferihisar, Kıbrıs Batmazoğlu, Afyon Zafer, Antalya Manavgat, Alaybey, Balçova Agamennon, Balçova ve Foça Belediye Spor Masterler takımları katıldı.
 
Tek devreli lig usulü ile İki grupta oynanan üçer maç sonunda A grubunda açılış maçını da oynayan ve 1 - 1 berabere kalan Foça ve Afyon Zafer Masterler'den; Foça grubu birinci Afyon ise ikinci sırada bitirdi.
 
B Grubunda birinciliği Kıbrıs Batmazoğlu, ikinciliği Antalya Manavgat Masterler elde etti.
Yarı final maçlarında Foça Masterleri, Antalya Manavgat'ı normal süresi 1 -1 biten maçın ardından penaltılarla geçerek ilk finalist oldu. Afyon Zafer ise Kıbrıs takımını 2 -1'le saf dışı bırakarak, finale adını yazdıran diğer bir takım oldu.
 
Daha önce hem Afyonkarahisar turnuvasında, hem de geçen yıl birincisi yapılan Teos Masterler Turnuvasında final oynayan iki takım üçüncü kez şampiyonluk için sahaya çıktı. Daha önceki iki finalde Afyon Zafer takımına kaybeden Foça Masterleri, bu kez şanssızlığını yendi. Raşit Güven Enhoş'un ayağından kazandığı golle normal süresi 23 Nisan 2015 Perşembe günü oynanan açılış maçında olduğu gibi 1 -1 biten maçı, penaltılarla kazanan Foça Masterleri oldu. İkinciliği Afyon Zafer, üçüncülüğü Manavgat ve dördüncülüğü Kıbrıs Batmazoğlu Masterleri kazandı.
 
Alaybey ve Seferihisar Masterler Kulübü Derneği yöneticilerinin dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini takdim ettiği,törenin ardından 2. Teos Masterler Turnuvası sona erdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894