• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 14 °C

Evinizdeki Su Baskınlarına Karşı Gardınızı Alın

Evinizdeki Su Baskınlarına Karşı Gardınızı Alın
GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, nem durumunu izleyerek sızıntıları anında tespit ediyor ve bir sorun olması durumunda ev sahiplerini anında haberdar ediyor. Ana su borusuna monte edilen GROHE Sense Guard ise borunun patlaması durumunda su akışını kapatma imkanı sunuyor. Her iki üründe de kullanılan çığır açıcı akıllı teknolojiler, yeni GROHE ONDUS Uygulaması yardımıyla evdeki su akışının izlenip kontrol edilmesini mümkün kılıyor.

ÖNLENEBİLİR SU BASKINI HASARLARI

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard, GROHE tarafından bu yıl gerçekleştirilen bir araştırmanın da ortaya koyduğu üzere, hafife alınan bir risk olan evlerdeki su hasarı konusuyla baş etmek amacıyla geliştirildi.

AraştıZmaya göre, Avrupa’daki evlerin yarısında en az bir defa su hasarı meydana geliyor ve bu durum, katılımcıların düşündüğünün çok üzerinde bir oran. Avrupa Sigorta Derneği tarafından hazırlanan bir rapor, bu olayların yüzde 93’ünün önlenebilir olduğunu belirtiyor. Müşterilerinin su deneyiminden keyif almasını sağlamak isteyen GROHE, su hasarlarını izlemeye ve önlemeye yönelik akıllı cihazlar geliştirme sürecini, ürün inovasyonunda bir sonraki adım olarak görüyor.

 

AÇIK BIRAKILAN MUSLUKLAR SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard sayesinde artık açık bırakılan musluklar dahi dikkatten kaçmıyor. Akıllı bir su sensörü olan GROHE Sense zemine kolaylıkla yerleştirilebiliyor. Su baskınlarını tespit edebilen sensör; oda sıcaklığı ve nem oranını takip ediyor. Evin farklı odalarına yerleştirilen birden fazla cihaz, her türlü sorunu anında haber vererek ev sahibine su hasarı durumunda gerekli önlemleri alma imkanı tanıyor.

 

Tesisatlardaki don riskini, mikro sızıntıları ve borulardaki kırılmaları tespit eden akıllı bir su kontrol ünitesi olan GROHE Sense Guard ise profesyonel bir tesisatçı tarafından evin ana su borusuna monte ediliyor. Bu ünite sayesinde borularda bir patlama meydana gelmesi durumunda, su tedariki otomatik olarak kesilebiliyor.

GROHE ONDUS UYGULAMASI İLE UZAKTAN TAKİP

GROHE Sense’in yenilikçi su güvenlik sisteminin en önemli parçası olan GROHE ONDUS uygulaması, sektör standartlarındaki kablosuz LAN teknolojisine dayanıyor.  Uygulama, en üst düzey su güvenliği sunarak, GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ın her zaman ve her yerde sürekli olarak izlenmesi ve kontrol edilmesine imkan veriyor. Kullanıcılar, evlerinde su ile ilgili bir sorun olduğunda uygulama üzerinden uyarı alıp ciddi bir zararın önüne geçmek için GROHE Sense Guard ile su tedarikini kesebiliyorlar. Ayrıca, uygulamada kullanıcıların evde su tüketimini takip etmesine izin veren bir özellik de bulunuyor.

RAUTERKUS: “TADİLATI AYLAR SÜREN SU HASARLARININ ÖNÜNÜ GEÇMEYİ AMAÇLIYORUZ”

GROHE AG CEO’su Michael Rauterkus, “Tüketiciler için bir keyif kaynağı olmayı hedefliyoruz. Su şebekesinden dolayı oluşan su hasarları, evde en sık rastlanan hasar türü. Su hasarı meydana geldikten hemen sonra tamir ettirmek isteseniz de her şeyin düzeltilmesi haftalar, hatta aylar alabiliyor. Dolayısıyla, bu durumlarda en iyi çözüm önlem almak oluyor. Biz tam da bu nedenle GROHE Sense su güvenlik sistemini geliştirdik: GROHE Sense ve Sense Guard evlere göz kulak olurken kullanıcılar da günün tadını gönül rahatlığıyla çıkartabiliyor” dedi. / EGE HABER GRUBU

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894