• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 22 °C

Erdi Arslan İzmir’in gururu oldu

Erdi Arslan İzmir’in gururu oldu
Dünya Kupası’nı kazanan Ampute Futbol Milli Takımı’nın ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kalecisi Erdi Arslan Başkan Tunç Soyer’i ziyaret ederek yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Dünya Kupası’nı kazanan Ampute Futbol Milli Takımı’nın ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kalecisi Erdi Arslan Başkan Tunç Soyer’i ziyaret ederek yaşadığı mutluluğu paylaştı. Arslan, Başkan Soyer’e Ay-Yıldızlı formayı hediye ederken Başkan Soyer ise, “Hiç görmediğiniz çocuklara umut oluyorsunuz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2022 Dünya Kupası şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı’nın kalesini koruyan İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Erdi Arslan’ı konuk etti. Başkan Tunç Soyer’in İzmir Sanat’taki makamında düzenlenen ziyarette milli sporcu Erdi Arslan’a İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Milli Takım’da görev yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü personeli Polat Doğan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Evren Uyanık eşlik etti.

“Hiç görmediğiniz çocuklara umut oluyorsunuz”
Toplantıda Başkan Tunç Soyer Erdi Arslan’dan Ampute Futbol Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nı getiren başarı öyküsünü dinledi.  Başkan Soyer, “Ne söylesek az. Bu öyle tesadüfen yakalanmış bir başarı değil. Arkada çok büyük bir emek var. Bunlar sadece sizinle ilgili sonuç doğurmuyor. Bu başarılarla sizler belki de hiç görmediğiniz, bilmediğiniz engelli çocuklara da umut oluyorsunuz, ilham veriyorsunuz. Onları cesaretlendiriyorsunuz. Yaptığınız iş, sadece sizleri bizi mutlu eden bir iş değil. Arkada görünmeyen büyük bir hikaye var.  Biz de İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Bu çalışmalar engelli kardeşlerimizin önünü açacak” şeklinde konuştu.

Başkan Soyer’e Ay-Yıldızlı formayı hediye etti
Milli Sporcu Erdi Arslan ise Başkan Soyer’e, arkasında ismi yazılı 35 numaralı Ay-Yıldızlı milli formayı hediye etti.  Arslan, “8 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi‘nde oynuyorum. 6 yıldır da milli takımda görev yapıyorum. 4 aydır kamptaydık. Uzun çalışmalarımız sonucunda İstanbul’da başarıya ulaştık. Türkiye olarak takım sporlarında ilk dünya kupamızı kazanmanın gururunu yaşadık. Sizinle burada bir arada olmak çok büyük bir moral oldu bana. Destekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894