• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

Enerji İçeceğinde Yeni Marka

Enerji İçeceğinde Yeni Marka
Bu yıl tüketimini 6,5 milyar litreye ulaştırması beklenen enerji içeceği pazarına Avrupalı uzmanlar tarafından özel olarak formüle edilen yeni bir marka giriyor

ENERJİ İÇECEĞİNDE YENİ MARKA

Bu yıl tüketimini 6,5 milyar litreye ulaştırması beklenen enerji içeceği pazarına Avrupalı uzmanlar tarafından özel olarak formüle edilen yeni bir marka giriyor. Ge-Man adıyla Temmuz ayında tüm Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri ile birlikte Türkiye’de ve KKTC’de eşzamanlı olarak piyasaya sunulacak içecek, günlük yaşamda ve spor esnasında ihtiyaç duyulan gücü sunmakta oldukça iddialı. Pazardaki dengeleri değiştirerek birkaç yıl içinde sektörde liderliği hedefleyen Ge-Man, güçlü bir bayilik ağı oluşturarak Türkiye ve KKTC’deki tüketicilere ulaşmak için çalışmalara başladı. Marka, gelecek bayilik taleplerini uluslararası stratejileri doğrultusunda değerlendirmeye alacak.

70 milyar dolarlık küresel pazar hacmine sahip olan ve satışları her yıl yüzde 15 artan enerji içeceği pazarına yeni bir marka daha giriyor. Temmuz ayında tüm dünyayla birlikte Türkiye’de ve KKTC’de satışa sunulacak ürün, kendine has aroması ve sahip olduğu özel formülle tüketicilerin tercih ettiği bir güç içeceği olmaya kararlı. Yılda 140 milyon kutu ve buna karşılık 57 milyon litre enerji içeceği tüketilen Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Ge-Man, ülke çapında güçlü bir bayilik ağı oluşturmanın çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de enerji ve spor içeceklerinin kullanım amacı birbiriyle karıştırılıyor. Ge-Man tam da bu karışıklığı ortadan kaldırmak üzere hem günlük yaşamımızda bize ihtiyacımız olan enerjiyi vermek hem de spor esnasında bize ekstra güç sağlamak üzere Avrupalı uzmanlar tarafından özel olarak formüle edildi.

Ge-Man Türkiye ve KKTC Distribütörü Murat Yiğitbaşı, Türkiye Enerji İçeceği sektörüne sunacakları Ge-Man ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Yiğitbaşı, “Enerji içeceği pazarında şu an büyük payı alan 2-3 markanın dışında bilinen başka bir marka bulunmuyor. Merdiven altı diye tabir ettiğimiz birçok ürün var ancak biz kesinlikle liderliğe oynayacağız. Dünyada ilk kez bir enerji içeceği organik özelliğe sahip, özel olarak hazırlanan formülünde çeşitli bitkiler var. Şu an ürünün bayilik sistemini oluşturmak için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Geri planda kalmayacağız, sürekli ivme kazanarak söz sahibi olacağız. Ge-Man hem tadı hem de enerjisiyle kısa sürede tüketicilerin beğenisini kazanacaktır.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894