• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 18 °C

Ekmekle oynayanın gözü akar...

Ekmekle oynayanın gözü akar...
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak kaygılarını ve sorunlarını dinlemek için Dikili Belediye işçileri ile sabah toplantısı yaptı.
YUSUF ALTIPARMAK: İŞÇİNİN EKMEĞİYLE OYNAYANIN GÖZÜ AKAR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak kaygılarını ve sorunlarını dinlemek için Dikili Belediye işçileri ile sabah toplantısı yaptı. Belediye işçisinin seçim öncesi taşıdığı iş kaygısına değinen Altıparmak; “Başkan adaylarının hangisi seçilirse seçilsin sizin 5 yılınızı etkileyecek. Bu yönüyle seçim sonuçları sizinle doğrudan ilgili. Gidip onları dinlemek, eğriyi doğruyu ayırabilmek için en doğal hakkınız” dedi.
 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak; “Her türlü sorununuzu hiç çekinmeden gelip benimle paylaşma hakkına sahipsiniz. Yerel seçimler öncesi birçok söylentiler olur. Kesinlikle panik yapmayın. Siz işinizi yaptıktan sonra kimse size dokunamaz. 4 tane belediye başkan adayımız var. Bu dört adayın hangisi seçilirse seçilsin sizin 5 yılınızı etkileyecek. Bu yönüyle seçim sonuçları sizinle doğrudan ilgili. Gidip onları dinlemek, eğriyi doğruyu ayırabilmek için en doğal hakkınız” dedi. ‘Kimse iş kaygısı içerisinde olmamalı’ diyen Altıparmak; “Seçim sonrası acaba ekmeğimden, işimden olur muyum? Diye düşünenleriniz olabilir. İşçinin ekmeğinde gözü olanın gözü akar. Hepinizin ailesi var. Biz kimsenin ekmeğinizle oynamasına müsaade etmeyiz” dedi.
 
Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak; “Yaklaşık bir buçuk yıldır ikişer aylık uzatmalarla Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdürüyorum. Görev süresinin uzayıp uzamayacağına değil sürekli hizmet etmeye odaklandım. Yeni dönemle ilgili de birçok projelerimiz var. Bizim hedefimiz çalışmak ve hizmet olacak. Yerel demokrasinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. İşçimizin, çalışanlarımızın haklarını en başta gözeteceğiz. Ben emeğin alın terinin ne demek olduğunu iyi bilirim” dedi.
 
Altıparmak daha sonra sanayi esnafını dolaşarak sorunlarını dinledi, belediye çalışmalarını denetledi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894