• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Efsaneler Bergama’da Buluştu

Efsaneler Bergama’da Buluştu
T.F.F. 3 Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor Kulübü yeni sezon öncesi düzenlediği gecede Bergamaspor'da efsane olmuş isimler bir araya geldi.

T.F.F. 3 Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor Kulübü yeni sezon öncesi düzenlediği gecede Bergamaspor'da efsane olmuş isimler bir araya geldi.

Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri'nde düzenlenen geceye ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, belediye başkan yardımcıları Ümit Atlam ve Ali Kahyaoğlu , belediye meclis üyeleri, Bergama Belediyespor Başkanı Süleyman Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Bergamaspor'un önceki dönem başkan ve yöneticileri, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ve yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve sporcular ile birlikte 500 kişiden fazla davetli katıldı.

Gece, Bergama Belediyespor Başkanı Süleyman Türkoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Başkan Türkoğlu yaptığı konuşmada, "2016-2017 Futbol Sezonu öncesi Bergamaspor'a geçmişten günümüze emek vermiş başkan, yönetici, sporcu ve teknik heyette görev alan efsane isimler ile bir araya gelmek ve kısa bir süre başlayacak sezon öncesi hep birlikte moral depolamak istedik. Bu geceye katkı koyan başta Bergama Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç'e ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm Bergama Belediyespor emekçilerine teşekkür ederim " dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise, "Bergama Belediyespor bu kentin ortak bir değeri. Biz çok büyük bir aileyiz. Bunu belediyenin bir takımı olarak da düşünmemek de lazım. Bergamaspor bu kentin ortak bir değeri, Belediyenin takımı değil. Bu kentte yaşayan tüm insanların ortak bir değeri. Yeniden umutla yeni bir sezona hazırlanıyoruz. Umarım ve diliyorum ki önümüzdeki sezon da başarılı olacağız. Her şeyden önce kazasız belasız, futbolcu arkadaşlar açısından sağlıklarına ve vücut bütünlüklerine bir zarar gelmeden Fair-Play ruhu içerisinde bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gönenç'in ardından Bergamaspor'un geçmişinden bu güne kadar görev alan aralarında Doğan, Şener, Birol, Kaleci Hikmet, Gökhan Çalışal, Nail Dinçer, Şükrü Zenger, Necdet gibi efsane isimler sahneye gelerek Bergamaspor'da yaşadıkları başarılar ve şampiyonluklar ile ilgili anılarını anlattılar.

Bergamaspor'un sezon açılışı öncesi düzenlediği gecede Galatasaray takımının başarılı defans oyuncusu aynı zamanda Bergamalı olan Semih Kaya'nın Galatasaray-Real Madrid maçında giydiği forma açık artırma ile satışa sunuldu. Açık artırmada Semih Kaya'nın forması 5 bin TL para veren BİNKA firmasının oldu. Formayı BİNKA firmasına Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Türkoğlu, Semih Kaya'nın ailesi tarafından verildi.

Hüsnü Şenlendirici: "Bergama deyince akan sular duruyor"

Bergama Belediyespor'un sezon öncesi düzenlediği gecenin finalinde sahne alan Dünyaca ünlü Bergamalı klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici performansı ile geceye katılanları büyüledi. Klarnet Üstadı sahnede yaptığı konuşmada, "Her fırsatta dünyanın her tarafında konserlerimde, söyleşilerimde ve röportajlarımda bir şekilde Bergama'nın adını geçiriyorum. Bu gece burada Bergama'nın ve Bergamalılar'ın vefasını bir kez daha gördük. Yıllar önce Bergama'da eski Belediye Başkanı Sefa Taşkın döneminde Bergama'da bir caddeye babam Ergun Şenlendirici'nin adının verildiği tabelayı duvara asarken ben ne yapmalıyım da babamın Bergama'ya katkısının üzerine ne koyabilirim diye düşündüm. Bergama'yı ve Bergama'nın insanını çok seviyorum. Bergama Belediyespor'a başarılar diliyorum " diye konuştu.

Gece , Bergamaspor'a geçmişten günümüze emek veren Bergamaspor sevdalılarının hep birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı sona erdi.

Efsaneler Bergama’da Buluştu

Efsaneler Bergama’da Buluştu

Efsaneler Bergama’da Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894