• BIST 9679.8
  • Altın 2480.672
  • Dolar 32.4346
  • Euro 34.4529
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 21 °C

Dikilili Üreticilerinin Yüzünü Güldüren Çalışma

Dikilili Üreticilerinin Yüzünü Güldüren Çalışma
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dikili’nin daha yaşanabilir ve ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını kesintisiz sürdüren Dikili Belediyesi ekipleri, kentin çeperlerinde yer
DİKİLİLİ ÜRETİCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÇALIŞMA
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dikili’nin daha yaşanabilir ve ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını kesintisiz sürdüren Dikili Belediyesi ekipleri, kentin çeperlerinde yer alan mahallelerdeki üretim alanlarında gerçekleştirdiği yeni yol açma ve düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
Kentinde gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel hizmetlerinin yanı sıra alt ve üstyapı çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettiren  Dikili Belediyesi, geçimini üreticilik ile sağlayan hemşerilerinin hayatını kolaylaştırmak ve daha ulaşılabilir bir kent yaratmak için başlattığı yatırım seferberliğini tüm hızıyla sürdürüyor.
 
DELİKTAŞLI ÜRETİCİ ÇOK MUTLU
Dikili ilçesinin üretim mahallesi olarak nitelendirilen Deliktaş Mahallesi’nde üretici vatandaşlar için hayati önem taşıyan üretim alanları ile mezarlık bölgesine ulaşımı sağlayan 1,5 kilometrelik toprak yolda stabilize zemin yol yapımı çalışması gerçekleştiren Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki ulaşım sıkıntısına hızlı ve kalıcı çözüm getirdi.
 
“DİKİLİ’Yİ BİR BÜTÜN KUCAKLIYORUZ”
Dikili Belediyesi olarak sadece merkez mahallelerde değil, kentin tüm sınırlarında yaşayan vatandaşlarının mutluluğu ve refahı için hizmet seferberliği başlattıklarını ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Bizler, Dikili’yi sadece kent merkezindeki mahalleler olarak değil, Çandarlı’dan Bahçeli’ye kadar bir bütün olarak düşünüyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. İsmetpaşa Mahallesi’ndeki soruna nasıl kalıcı, kökten çözüm üretiyorsak aynı şekilde ilçemiz merkezine uzak diğer mahallelerimizde de ayrımız-gayrımız olmadan aynı şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Deliktaş Mahallesi'nde gerçekleştirilen, bin 500 metrelik stabilize üretim yolu çalışması da bunun en güzel örneğidir. Deliktaşlı üreticilerimizin üretim alanlarına ulaşması ve ürettikleri ürünlerini pazara ulaştırması eskiden büyük bir dertti. Tek aracın bile zorlukta geçtiği toprak bir yol artık iki kamyonun rahatlıkla geçeceği stabilize bir yola dönüştü. Yapılan çalışma sayesinde bir sorunu daha kökünden çözmüş olduk. Yine bu yolla hem Deliktaş Mahallemize ikinci bir giriş yolu imkanı sağladık hem de mahallenin mezarlığına giden alternatif bir yol imkanı sunduk” dedi.
 
MUSTAFA BAŞKANA ÜRETİCİ TEŞEKKÜRÜ
Deliktaş Mahallesi’nde yaşayan üretici vatandaşlarda, ‘Mustafa Başkanımıza ve Dikili Belediyesi çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az. Eskiden yürüyerek bile zar zor gidebildiğimiz üretim yollarımız,  şimdi gıcır gıcır oldu. Mustafa Başkanımızın talimatıyla kısa sürede yapılan bu yol bizi büyük bir dertten kurtardı’’ diyerek yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetlerini ifade etti. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894