• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

Dikili'de Yatırımlar Tam Gaz

Dikili'de Yatırımlar Tam Gaz
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Dikili ilçesi, Dikili Belediyesi’nin gerçekleştirdiği dev atılımlarla dünya kenti olma yolunda kararlılıkla ilerliyor.
ŞİMDİ DE KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ AÇILIYOR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Dikili ilçesi, Dikili Belediyesi’nin gerçekleştirdiği dev atılımlarla dünya kenti olma yolunda kararlılıkla ilerliyor.
 
Başlattığı yatırım seferberliği ile Dikili’de “ilkleri” vatandaşlarıyla buluşturmaya devam eden Dikili Belediyesi, yeni bir tesisi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Gazipaşa Mahallesi’nde 39/1 Sokak’ta yapımı tamamlanan Kadın Dayanışma Merkezi, 8 Mart'ta kapılarını resmen hizmete açacak. Belediye Başkanı Mustafa Tosun, hayata geçirdikleri yatırımlarla Dikili’nin dünya kenti olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.
 
BÖLGENİN EN ÖNEMLİ KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ
Ege’nin incisi Dikili, Dikili Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarla son döneme damgasını vurmaya devam ediyor. Bugüne kadar Dikili kent tarihinin ilkleri olan çok sayıda projeyi gerçeğe döndürerek ilçeye hizmette altın çağını yaşatan Dikili Belediyesi, son olarak çalışmalarını tamamladığı Kadın Dayanışma Merkezi’ni Dikili ilçesine kazandıracak.  30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’li Mustafa Tosun’un koltuğa oturmasından bugüne dek Dikili’ye değer katan çok sayıda projeyi gerçekleştiren Dikili Belediyesi, yapımını yine öz kaynaklarıyla tamamladığı Kadın Dayanışma Merkezi’ni hizmete açmak için gün sayıyor.  Kadınların gündelik yaşamlarının kolaylaşması, güçlenmeleri, güçlenerek eşit kenttaşlık ile yurttaşlık konumuna yaklaşabilmelerine katkı sunma hedefiyle açılacak olan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nde ayrıca ev kadınlarının, ev işlerinden arta kalan boş zamanlarını değerlendirebilecekleri hobi kurslarına da yoğunluk verilecek. Gazipaşa Mahallesi'nde toplam 500 metre karelik alan içerisinde 120 metre karelik prefabrik alana sahip olan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi bünyesinde çok sayıda kurs atölyesi de  bulunuyor. Dikili Belediyesi’nin öz kaynakları kullanılarak inşa edilen tesis, hizmete girmesiyle birlikte hem Dikili’nin hem de Kuzey Ege’nin en önemli kadın dayanışma merkezlerinden biri olacak.
 
“YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”
30 Mart’ta başlayan değişimin hızla devam ettiğini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Göreve geldikten sonra, 7’den 70’e Dikili’de yaşayan her vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak ve ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. 24. Ayımıza girerken yeni ve önemli bir yatırım olan Dikili Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’ni 8 Mart gibi anlamlı bir günde vatandaşlarımızın hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tesislerimiz kentimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” ifadesini kullandı. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894