• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 21 °C

Dikili’de seyyara geçit yok...

Dikili’de seyyara geçit yok...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Dikili’de seyyara geçit yok...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işportacı ve seyyar satıcılara yönelik denetimleri artırdı.
 
‘Dikili’de İşportaya ve Seyyara Karşı Ortak Mücadele’
Dikili Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe merkezi ve Çandarlı bölgesi ile özellikle yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak tercih ettiği plaj bölgelerine yakın gıda satışı ve üretimi yapan işyerlerinin denetimini hızlandırdı. İlçe sakinleri ile ilçeye huzurlu bir tatil geçirmek için gelen yerli ve yabancı turistlerin sağlığı için kapsamlı bir denetim yapan Zabıta Ekipleri, seyyar satıcıların hem insan sağlığına, hem çevreye hem de vergisini veren esnafa verdiği zararı engellemek içinde denetimlerde göz açtırmıyor. Zabıta ekiplerinin, Dikili İlçe Tarım, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ile organize olarak yaptığı denetimler esnasında kurallara uymadığı tespit edilen seyyar satıcılar hakkında yasal işlem uygulandı.
 
‘Esnafımızın da Vatandaşımızın da Mağdur Olmaması Önceliğimiz’
Denetimlerin kesintisiz süreceğini ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, haksız yere kimseyi mağdur etmeden, hiçbir kaçak girişime de izin vermeden titiz bir şekilde sürdürülen  bu denetimlerle, ilçe sakinleriyle, ilçeye tatillerini geçirmek için gelen konuklarının huzurlu, mutlu, neşe içinde ve hijyenik şartlarda  zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirtti.
 
Başkan Tosun, "Ekiplerimiz 7 gün 24 saat aralıksız denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerin halkımızdan gelecek destekle daha caydırıcı olacağına inanıyorum. Halkımızın sağlığını tehdit eden seyyar ve açıkta gıda satışı yapılmasının önüne geçmenin en güçlü yolu vatandaşlarımızın bu unsurlardan alışveriş yapmamasıdır. Biz seyyarın önüne geçmek için yasaların ve mevzuatların bizlere verdiği yetkiler kapsamında denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz. Bu soruna kökünden çözüm bulmak içinde vatandaşlarımızdan da destek bekliyor açıkta ve seyyar satış yapanlardan alışveriş yapmaması bu tür satış yapanları belediyemizin Zabıta Birimine bildirmelerini rica ediyorum'' dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894