• BIST 9618.57
  • Altın 2475.068
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.4817
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 21 °C

Dikili'de Psikoloji Günleri

Dikili'de Psikoloji Günleri
DİKİLİ / Psikoloji Günleri Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen konferansların ilki olan, stres yönetimi ve stresle başa çıkma yöntemleri konferansında Doç. Dr. Bilge Uzun tarafından stresin kaderimiz olmadığı ve onu nasıl yenebileceğimiz aktarılırke

DİKİLİ'DE PSİKOLOJİ GÜNLERİ

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen konferanslar dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Hemşerilerinin sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlik, söyleşi ve konferanslara tüm hızıyla devam eden Dikili Belediyesi, son olarak 3 gün süren “Psikoloji Günleri” isimli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Katılımcılar Yoğun İlgi Gösterdi

Üç gün boyunca, 3 ayrı konferansın gerçekleştirildiği etkinliklerde, ilk gün, 'Stres Yönetimi ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri', ikinci gün, 'Sosyal Medyanın Aile Üzerindeki Etkileri', üçüncü gün ise, 'Çocuğun Ruhsal ve Sosyal Gelişimi ile Aile Tutumları' konularında uzman görüşleri izleyicilerle paylaşıldı. Açılış ve ikinci gün konferansının Dikili Kültürevi'nde, kapanış konferansının da Çandarlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildiği etkinliklerde Doç. Dr. Bilge Uzun, Uzman Psikolojik Danışman Mine Kazak ve Prof. Dr. Bahar Gökler’in konuşmaları katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Uzmanlar Önemli Konularda Bilgilendirme Yaptı

“Psikoloji Günleri Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen konferansların ilki olan, stres yönetimi ve stresle başa çıkma yöntemleri konferansında Doç. Dr. Bilge Uzun tarafından stresin kaderimiz olmadığı ve onu nasıl yenebileceğimiz aktarılırken, strese karşı yapmamız gerekenin en önemli önceliğin zaman yönetimi olduğuna dikkat çekildi. İkinci gün gerçekleştirilen sosyal medyanın aile üzerindeki etkileri konferansını sunan Uzman Psikolojik Danışman Mine Kazak ise konuşmalarında, sosyal medyanın ne demek olduğunu, sosyal medya hakkında yanlış bildiklerimizi ve sosyal medyanın aile üzerindeki etkenlerinden bahsetti.  Son konferans ise Prof. Dr. Bahar Gökler’in sunumuyla Çandarlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çocuğun ruhsal ve sosyal gelişimi ile aile tutumlarının ele alındığı konferans da, anne ve baba tutumu ile çocukların gelişimi arasındaki bağlantılardan örnekler vererek sunum yapan Gökler, anne, baba ve aile bireylerinin tutumlarının, çocuğun gelişimine büyük etkisinin olduğuna dikkat çekti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894