• BIST 9548.09
  • Altın 2490.659
  • Dolar 32.4832
  • Euro 34.4281
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 22 °C

Dikili’de Örnek Çalışmalar Tam Gaz Sürüyor

Dikili’de Örnek Çalışmalar Tam Gaz Sürüyor
Dikili Belediyesi, Dikili ilçesini gelişmenin, ilerlemenin, üretimin ve örnek işbirliklerinin odağı olan bir kent yapmak için gerçekleştirdiği faaliyetlerine, bir yenisini daha ekledi.

DİKİLİ’DE ÖRNEK ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR
 
Dikili Belediyesi, Dikili ilçesini gelişmenin, ilerlemenin, üretimin ve örnek işbirliklerinin odağı olan bir kent yapmak için gerçekleştirdiği faaliyetlerine, bir yenisini daha ekledi.
 
Gerçekleştirdiği atılımlarla Dikili ilçesini sosyal demokrat belediyecilikte öncü bir kent yapan CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlığındaki Dikili Belediyesi, bu unvanını güçlendirmek için oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan, hemşerilerini ötekileştirmeden, her bir bireyin hakkına saygı gösteren ve resmi kurumlarla arasındaki işbirliğini en üst seviyede tutan anlayış ile hizmetlerine kesintisiz devam ediyor.
 
VATANDAŞLARDA BÜYÜK MEMNUNİYET SAĞLAYAN ÇALIŞMALAR
Hayata geçirilen çalışmalar kapsamında Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gelen talep doğrultusunda Şehit Sami Akbulut Caddesi üzerinde yer alan Dikili 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde bakım, onarım ve kuru ot temizliği gerçekleştirdi. 5 temizlik personelinin tırmık, süpürge, kazma, kürek gibi alet ve 1 römork, 1 iş makinesi ile katıldığı çalışmalar gün boyu sürdü. Yapılan çalışmalarda Dikili 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesi ile 112 ambulansların park yeri olarak kullandığı alanlar elden geçirilirken aynı çalışma kapsamında vatandaşların sağlık merkezine giriş olarak kullandığı yol ve tretuvarların kenarları da hummalı bir şekilde temizlendi. Belediye ekiplerinin itinayla gerçekleştirdiği çalışmalarda 4 römork dolusu kâğıt, naylon, pet şişe, metal parçaları, eski tabelalar, kurumuş ot, çam yaprağı ve ağaç dalları gibi atıklar da toplanarak, bertaraf edilmesi sağlandı. Sabahın erken saatlerinde başlatılan ve vatandaşlarda büyük memnuniyet sağlayan çalışmalar sonrası Dikili 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesi güzel bir görünüme kavuştu.
 
“İŞBİRLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Dikili Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği temizlik seferberliğinin kent genelindeki mahalle, cadde ve sokaklarda olduğu gibi kamusal alanlarla, resmi kurum bahçelerinde de kesintisiz devam edeceğini belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, amaçlarının Dikili’ye ve Dikili halkına ayrısı, gayrisi olmadan hizmet etmek olduğunu söyledi. Yaz sezonunda nüfusun 10 artmasına ve hizmet ihtiyacının yoğunlaşmasına rağmen tüm hizmetlerde olduğu gibi temizlik konusunda da herhangi bir olumsuzluğa meydan vermediklerini de anımsatan Başkan Tosun, her bir bireyin hakkına saygı gösteren ve resmi kurumlarla arasındaki işbirliğini en üst seviyede tutan anlayışı kendilerine rehber edindiğini de sözlerine ekledi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894