• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Dikili’de her adımda temizlik seferberliği

Dikili’de her adımda temizlik seferberliği
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde mahalle, cadde, sokak, köy ayrımı yapmadan temizlik faaliyetlerini ti
Dikili’de her adımda temizlik seferberliği...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde mahalle, cadde, sokak, köy ayrımı yapmadan temizlik faaliyetlerini titizce sürdürüyor.
 
İlçe Dip Bucak Temizleniyor
30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’li Mustafa Tosun’un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili’de temizlik devrimi yaşanıyor. Dikili’nin her sokağında, her mahallesinde, her köyünde titizlikle yürütülen çalışmaları günün erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdüren ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında, gerçekleştirdiği hassas temizlik çalışmalarıyla da ilçeyi dip bucak temizliyor.
 
Dört Koldan Temizlik Seferberliği
‘Çocuklarımızın aydınlık geleceği için temiz bir çevre, temiz bir Dikili’  hedefiyle adeta ilçede temizlik seferberliği başlatan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezi civar mahalleler ayrımı yapmaksızın, temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 105 kişilik temizlik ekibi ile aralıksız çalışan Dikili Belediyesi, çöp toplama, park, yeşil alan, kumsal, plaj, sokak, cadde ve okulların temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçede görüntü kirliliği oluşturan, yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve yeşil alanlara önceki dönemlerde gelişigüzel dökülmüş moloz yığınlarını da kapsamlı bir çalışmayla temizliyor. Adeta dört koldan seferberlik havasında her gün periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda sokaklar, parklar, pazaryerleri süpürülüyor, dere yatakları, yağmur kanalları kışa hazırlık çalışmalarıyla planlı olarak temizleniyor, yolların kenarına gelişigüzel atılan çöpler mıntıka temizliğiyle toplanıyor, görüntü kirliği ve tehlike oluşturan ağaçların dalları budanarak ilçe pırıl pırıl hale getiriliyor.
 
‘Tüm Mahallelerimizde Eşit ve Kaliteli Hizmet Sunuyoruz’
Gerçekleştirdikleri çalışmalarda Dikili halkının en iyi hizmeti alabilmesi ve temizlikte örnek gösterilen ilçe olma olgusunu oluşturmak hedefinde olduklarını kaydeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Biz belediyeyi devraldığımızda sorumluk alanımıza Çandarlı ve köylerde dahil edilmişti. Yani sorumluluk alanımız çok büyük ölçüde artmıştı. Çalışma arkadaşlarımızla oturup bir planlama yaptık. Turizmde ülkemizin gözde kentlerinin başında gelen Dikilimiz temiz bir çevreyi hak ettiğini noktaya gelmesi ve ilçemizin daha yeşil, daha çağdaş, daha temiz ve daha yaşanılabilir olması için gecemizi gündüzüme katarak çalışmaya başladık. Toplamda 105 kişiden oluşan temizlik ekiplerimiz bayram demeden, yaz sıcağı demeden, tatil demeden çalışmalarını hız kesmeden tüm mahallelerde gece ve gündüz aralıksız sürdürüyor.  Şunu da ifade etmek isterim ki, en büyük temizlik kirletmemektir. Daha temiz bir çevre ve daha temiz bir Dikili yaratmak için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Ancak vatandaşlarımızdan bu konu da duyarlılık bekliyor, vatandaşlarımızın da bu yönde sorumluluk almasıyla her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum’ dedi.
 
Yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getiren Dikililer de, ilçede 30 Mart’tan sonra gerçekleşen temizlik seferberliğinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkürlerini sunuyorlar.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894