• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 11 °C

Dikili'de Duygulandıran Buluşma

Dikili'de Duygulandıran Buluşma
Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk öğretmenlerinden, asırlık eğitim çınarı Sabiha Özar, "evladım" diye hitap ettiği

DİKİLİ'DE DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk öğretmenlerinden, asırlık eğitim çınarı Sabiha Özar, "evladım" diye hitap ettiği Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Çiğdem Elibol'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyetimizin ilk öğretmenlerinden, 100 yaşındaki eğitim çınarı Sabiha Özar'ın, geçtiğimiz Mart ayında Cumhuriyetin ilk ebelerinden olan annesi Perihan Elibol'u kaybeden Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Çiğdem Elibol'a moral ziyareti gerçekleştirdi.

“ONUR DUYDUK”

Duygusal anların yaşandığı buluşmada Cumhuriyet çınarı Özar'ı karşısında gören Başkan Yardımcısı Elibol, mutluluk gözyaşları döktü. Ziyarette Dikili Belediye Başkan Vekili Prof. Dr. Evren Evrenesoğlu ile Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Denetleme Kurulu Üyesi Nuran Giner de yer aldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, böylesine anlamlı bir ziyareti gerçekleştirmesinden dolayı 100 yaşındaki Cumhuriyet çınarı  Özar'a teşekkür ederek, ellerini öpüp, mutluluğunu dile getirdi. Başkan Yardımcısı Elibol görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Yaşamımda çok sayıda mutluluğa tanıklık etmiştim. Ancak bugün yaşadığım mutluluğun tarifi yok. Çünkü çocukluğumdan beri örnek aldığım bir insan olan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk öğretmenlerinden, Cumhuriyet çınarı Sabiha Özar'ı konuk etmekten dolayı büyük onur yaşıyorum. Sayın Özar vatanımız için, Cumhuriyetimiz için olduğu gibi tüm Atatürk sevdalıları için de çok önemli bir şahsiyettir. Çünkü bu güzel insan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün neredeyse bir asır önce gerçekleştirdiği Konya ziyaretinde karşılayan öğrenci grubunda yer alan ve Atatürk'ün tavsiyesini yerine getirerek öğretmen olan 100 yaşındaki dev bir cumhuriyet çınarıdır. Tüm zarafetiyle, tüm güzelliğiyle ve de saçtığı pozitif enerjisi, Cumhuriyet ve Atatürk sevdasıyla dolu yüreği ile kıymetli büyüğümüz Sabiha Özar’ı  belediyemizde konuk etmekten dolayı onurluyuz. Ayrıca şahsıma gösterdiği büyük nezaketten dolayı da kendilerine şükranlarımı sunuyorum”

“BAŞSAĞLIĞI VE BAŞARI DİLEKLERİMİ İLETTİM”

Cumhuriyet çınarı Sabiha Özar da, Atatürkçülerin ve Cumhuriyet sevdalıların kalesi Dikili’de olmaktan ve dost ziyareti gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Evladım, kızım kadar sevdiğim Çiğdem Elibol’a hem başsağlığı dileklerimi hem de icra ettiği görevinde başarıların daim olmasını ilettim. Konukseverliğinden dolayı kendisine ve tüm Dikili Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894