• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 22 °C

Dikili’de bayram coşkusu erken başlıyor

Dikili’de bayram coşkusu erken başlıyor
Foça Haberleri / Aliağa Haberleri / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Dikilili Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği hayranları, Kurban Bayramı öncesi keyifli bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak.
DİKİLİ’DE BAYRAM COŞKUSU ERKEN BAŞLIYOR
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi   
Dikilili Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği hayranları, Kurban Bayramı öncesi keyifli bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Dikili Belediyesi ve TRT Müzik Kanalı işbirliğinde düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçılar Mehsem Özşimşir, Berrin Şener, Hale Yamaner Okdan ve Ali Çakar hayranlarıyla buluşacak.
 
DİKİLİ UNUTULMAZ BİR GECE YAŞAYACAK
Ege Bölgesi’nin farklı noktalarından canlı olarak yayınlanan Ege’den Ezgiler programı bu hafta Dikili ilçesine konuk oluyor. Dikili Belediyesi ve TRT Müzik Kanalı işbirliği ile 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 21.30’da Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve TRT Müzik Kanalı’nda canlı yayınlanacak programda TRT’nin önemli sanatçıları Mehsem Özşimşir, Berrin Şener, Hale Yamaner Okdan ve Ali Çakar sahne alacak. TRT’nin sevilen sanatçıları söyleyecekleri şarkı ve türküler ile gerek meydanda bulunanlara gerekse televizyonları başında canlı olarak programı izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar.
 
‘YEDİDEN YETMİŞE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM’
Dikilili hemşerilerini TRT Müzik Kanalı ile koordineli düzenledikleri etkinliklere davet eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ‘Dikili Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her an yanında olmak istiyoruz. Acısında da, sevincinde de, mutluluğunda. Bu yıl istedik ki, bayram öncesi hiçbir ayrımız gayrımız olmadan, hepimiz tek yürek olarak kucaklaşalım. Sağ olsun TRT’nin yöneticileri de bizi kırmadı. Vatandaşlarımızla bayram öncesi, neşeyle kucaklaşmamıza katkı sundu. Çarşamba akşamı Dikili’de güzel, sevgi dolu, türkü dolu, şarkı dolu, ezgi dolu bir gece yaşanacağına inanıyorum. Yediden yetmişe tüm halkımızı bayram coşkusunu, heyecanını ve mutluluğunu bayrama sayılı saatler kala; 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 21.30’da Atatürk Meydanı’nda paylaşmaya davet ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894