• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Dikilide Başkana Satış Tepkisi

Dikilide Başkana Satış Tepkisi
Mülkiyeti Dikili Belediyesi’ne ait halk arasında Tansaş binası olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi 722 Ada 1 Parselde bulunan taşınmazın 03/12/2008 Çarşamba günü saat 10:00 da Belediye Başkanlık

DEVECİOĞLU,” YILDA 180 BİN YTL GELİR GETİREN MÜLK SATILIR MI?”

 

ŞENOL GÖK /DİKİLİ ÖZEL HABER www.egehakimiyet.com

 

Mülkiyeti Dikili Belediyesi"ne ait  halk arasında Tansaş binası olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi 722 Ada 1 Parselde bulunan taşınmazın 03/12/2008 Çarşamba günü saat 10:00 da Belediye Başkanlık  Odasında yapılacak olan Meclis toplantısında meclisten satış izni alınmasının görüşülecek olması Dikilileri isyan ettirdi.

Dikili Belediyesi  Bağımsız Meclis Üyesi Halis Devecioğlu, 15 bin YTL aylık ,yılda 180bin YTL  gelir getiren  belediye mülkünün satılması için meclis gündemine  konulmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

 

DEVECİOĞLU,” YILDA 180 BİN YTL GELİR GETİREN MÜLK SATILIR MI?”

Devecioğlu, “İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi 722 Ada 1 Parselde bulunan Büyük Tansaş Binası   yerinin satılması konusu 03/12/2008 Çarşamba günü saat 10:00 da Belediye Başkanlık  Odasında yapılacak olan Meclis toplantısında görüşülecektir. Görüldüğü üzere gelinen nokta vahimdir. Dikili Belediye Başkanı"nın gözü artık hiçbir şey görmemektedir. Dikili Belediyesi"ne ayda yaklaşık 15.000 YTL. yılda 180.bin YTL  kira geliri getiren bir mülkü satmak istemektedir. Bunu kabul edemeyiz. Burada tüm halkımızı bu konuda tepki göstermeye çağırıyorum. Dikili Belediyesi borç batağındadır. Bu satış ile geleceği de kurtarılamaz duruma sokulmaktadır. Belediye Başkanı Dikilinin tamamını satmak gibi bir düşüncesi varsa bunu halkımızla paylaşmalıdır. Halkımızı Dikili Belediyesinin en çok kira geliri getiren mülkü olan  Büyük Tansaş yerinin satışı konusunda tepki göstermeye ve 03/12/2008 Çarşamba  günü saat 10:00 da yapılacak olan meclis toplantısına izleyici olarak katılmaya

davet ediyorum. Dikilimize hep beraber sahip çıkalım. Satmaya çalışanlara da  engel olalım.”dedi.

 

DEVECİOĞLU ,” BAŞKAN DİKİLİ HALKININ GELECEĞİNE İPOTEK KOYDURTTU.”

Sorumlu bir vatandaş ve belediye meclis üyesi olarak daha önce Dikili Belediye"sinin uygulamaları ile ilgili olarak sürekli  kamuoyuna  bilgiler verdiğini  söyleyen Dikili Belediyesi  Bağımsız Meclis Üyesi Halis Devecioğlu, ilçe için hayati önem taşıyan konularda bile dikili halkını bilgilendirmediğini iddia etti.

Devecioğlu,” Belediye başkanı Osman Özgüven  halkın sorunlarını çözmek yerine sürekli arsa  ve taşınmaz satıyor. Tüm bu satışlara rağmen borç batağına batmış bir belediye yarattı. Dikili halkının geleceğine ipotek koydurttu. Belediyenin  hizmet   binası bile ipotekli ,buna rağmen hala satacak yer ve kredi alacak banka arıyorlar. Dikili Belediye Başkanı tüm bu  olumsuzluklara rağmen kanal kanal gezip şov yapıyor ,reklam peşinde koşuyor,Bugüne kadar yaptığım hiçbir açıklamama başkan cevap vermedi. halkımızı iddialarım konusunda bilgilendirmedi.”dedi

Dikili Belediyesi  Bağımsız Meclis Üyesi Halis Devecioğlu, Belediye çalışanlarının partizanlık yaptığını iddia ederek yaşanan olayların çarpıtılmaya çalışıldığın söyledi.

 

DEVECİOĞLU,”BAZI BELEDİYE ÇALIŞANLARI PARTİZANLIK YAPIYOR”

Devecioğlu,” Belediyemizin bazı çalışanları,ve Belediye Başkanı"nın seçim kaybetmesi durumunda gelirlerinin azalmasından korkan bir grup,ellerine verilen birtakım broşürler ile geceleri ev ev gezip halkımızın kafasını karıştırmaya devam ediyorlar.Sosyal Belediyecilik nutukları attıkları kitapçıkları halkımıza dağıtıyor ve bundan medet umuyorlar. Benim tavsiyem Belediye Başkanı"nın da bu dağıtımda yer alması ve halkımıza Belediyenin kime ne kadar borcu var anlatması ve daha nereleri satacağını açıklamasıdır. Borç batağındaki Dikili Belediyesi bu sorumsuzluğun bir sonucu olarak bugün haciz işlemi ile karşı  karşıyadır. Alacaklılar kapısına dayanmış ve haciz işlemi başlatmıştır. Şeffaflık nutukları atan başkan acaba bu durumu niçin açıklamamaktadır?

 

DEVECİOĞLU,”TERMAL HASTANE NE OLDU BAŞKAN “

Dağıttırdığı   kitapçıklara bunları da eklesin ki halkımız her şeyi öğrensin. Belediye Kültür Evinde   yaptığı bilgilendirme toplantısında Termal Hastane Projesi temelinin Eylül Ayında başlayacağını açıklayan Belediye Başkanı, bu toplantıya gelenlere de bir şov yapmış reklamlarına bir yenisini daha eklemiştir. Ortada ne bir temel ne de başlamış bir inşaat vardır. Vatandaşlarımıza 10 tona kadar ücretsiz su verilmesi ile ilgili dava söz konusu olunca tüm gazete ve televizyon kanallarına açıklamalar yapan ve sosyal belediyecilik dersleri veren Belediye Başkanının acaba yargılandığı bir başka dava olan ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlandığı dava hakkında niçin hiç sesi çıkmamaktadır?” dedi.

Dikili Belediyesi  Bağımsız Meclis Üyesi Halis Devecioğlu Belediye mülklerinin seçimlere 4 ay kala oldu bitti ile apar topar satılmaya çalışılmasının yanlış olduğunu,  Dikili halkı ile beraber satışın yapılmaması için elinden geleni yapacağını söyledi.

BÖLGEDE SES GETİREN HAKİMİYET EGE ARŞİVİ

Son SayıSon SayıSon Sayı Son SayıSon SayıSon SayıSon Sayı

Son SayıSon SayıSon SayıSon Sayı

1. Sayfa1. Sayfa1. Sayfa1. Sayfa

1. Sayfa 1. Sayfa

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894