• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

Dikilide Ali Engin Rüzgârı Esti

Dikilide Ali Engin Rüzgârı Esti
CHP İzmir ikinci bölge aday adayı Ali Engin, ilçeleri gezerek partililer ve halka görüşmelere devam ediyor.Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri
CHP İzmir ikinci bölge aday adayı Ali Engin, ilçeleri gezerek partililer ve halka görüşmelere devam ediyor.
 
Dikili ziyareti öncesinde CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'in geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış il başkanlarına verdiği kahvaltıya katılan Ali Engin, parti içerisinde birlik ve beraberlik rüzgârı estiğine ve hâkim denetimli ön seçimin parti için daha doğru olacağını belirtti. Bedri Serter’e teşekkür eden Engin, bu tarz toplantıların önemine dikkat çekti.
 
İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için ayrılan ve o günden beri birçok insana ulaşarak adaylık sürecini çok yoğun geçiren Ali Engin, Dikili’de belediye başkanı, partililer ve oda temsilcileri ile görüştü.
 
İktidar Milletvekili Olmak İstiyorum
Ali Engin, CHP Dikili İlçe Başkanlığına geçerek İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener İle görüştükten sonra partililere seslendi.
 
Engin, “Çok mutluyum ki desteğinizi canı gönülden hissediyorum. Buraya gelen gençlik kollarına, kadın kollarına ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. Hepimiz biliyoruz ki Türkiye antidemokratik yönetilen bir ülke olmuştur. Adalet ve eşitlikten uzak,  üretmek yerine dışa bağımlı olan, sınıflar arasında ki ayrımcılığın büyüdüğü ve en önemlisi ekonomik eşitsizliğin hüküm sürdüğü bir yer olmuştur.  Parti olarak bu gidişata dur demeye hem gücümüz hem de birikimimiz var." dedi
 
Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’nin tekrardan tüm ülkeye hâkim olacağını dile getiren Engin, 7 Hazirandan sonra iktidar milletvekili olacağını açıkladı.
 
Ön seçim olması halinde demokrasinin daha da güçleneceğinin altını çizen Engin, akıllarda soru işareti kalmaması için hâkim denetiminde yapılacak ön seçimin daha doğru olacağını söyledi. Parti olarak seçimlere hazır olduklarını belirten Engin, CHP'nin Türkiye’ye yeniden eşitliği, adaleti ve demokrasiyi getireceğini vurguladı.
 
Dikili’de birlik mesajları
Öğle saatlerinde Dikili Belediyesine geçerek Başkan Mustafa Tosun ile buluşan Ali Engin, Dikili'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını masaya yatırdı. Dikili'nin turizm açısından daha da büyümesi gerektiğini savunan ikili Dikili için hayati önem taşıyan alt yapı sorunu hakkında görüştü.
 
Mustafa Tosun ise konuşmasında,  "Ali Başkan bizim için çok büyük bir şanstır. Ankara yolu kendisi için açıktır. Parti ve üyeler Ali Engin’i bizleri temsil etmesi için yetkilendireceklerdir buna inancım tamdır." İfadelerini kullandı
 
Başkanın samimiyet kokan açıklamalarına teşekkür eden Ali Engin, eğer hizmet yetkisi verilirse hiç durmadan çalışacağını söyledi. Dikili'nin Büyükşehir’e bağlanmasının gelecek yatırımlar açısından faydalı bulan Engin, Dikili'nin öncelikli ihtiyaçları olan kıyı düzenlemeleri, alt yapısının yenilenmesi gibi konuların Büyükşehir tarafından kısa süre içerisinde yapılacağını söyledi.
 
Ön seçim istiyoruz
Programını Atatürkçü Düşünce Derneği ile Şoförler ve Otomobilciler Odasında gerçekleştirdiği ziyaretlerle sonlandıran Ali Engin, her iki görüşmede de yaptığı açıklamada örgütlenmek açısından derneklerin çok önemli yerler olduğunun altını çizdi.  Atatürkçü Düşünce Derneği’nin üyeleri kendi gibi düşünen herkesi destekleyeceklerini söylerken muhakkak ön seçim yapılmalı çağrısında bulundu. Ali Engin,   Atatürk’ün ilkelerinden ve izinden vazgeçmeden çalışmalarına devam edeceğinin sözünü verdi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894