• BIST 9548.09
  • Altın 2492.431
  • Dolar 32.5061
  • Euro 34.5462
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Çanakkale 22 °C

Dikili Windsurf Heyecanına Hazır

Dikili Windsurf Heyecanına Hazır
Dikili Belediyesi'nin katkılarıyla 28-31 Temmuz tarihleri arasında Çandarlı Doğu Plajı'nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Windsurf Ligi 2'nci Ayak Yarışları için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

DİKİLİ WİNDSURF HEYECANINA HAZIR
 
Dikili Belediyesi'nin katkılarıyla 28-31 Temmuz tarihleri arasında Çandarlı Doğu Plajı'nda gerçekleştirilecek olan Türkiye Windsurf Ligi 2'nci Ayak Yarışları için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
 
2014 yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği atılımlarla spora dost kent unvanını elde eden İzmir'in Dikili ilçesi, Avrupa’nın en saygın spor etkinliklerinden biri olan Türkiye Windsurf Ligi'ne hummalı bir şekilde hazırlanıyor. 
 
“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”
Aralarında  Çağla Kubat, Lena Erdil, Enes Yılmazer, Dilara Uralp ve Fulya Ünlü gibi dünyaca tanınan sporcu ile teknik heyetinin Dikili'de ağırlanacağı, Türkiye Yelken Federasyonu öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Türkiye Windsurf Ligi 2'nci Ayak Yarışları son dönemin en prestijli su sporları organizasyonu olarak nitelendiriliyor. Geçtiğimiz yılın ardından bu yılda çok önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacaklarını belirten Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, 5 kategoride gerçekleştirilecek olan Türkiye Windsurf Ligi Etap Yarışları'ndan Dikili kentinin anlının akıyla çıkacağını ifade etti.  
 
SON RÖTUŞLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Çalışmalar çerçevesinde Dikili Belediyesi Çandarlı Kültürevi’nde son hazırlıkların gözden geçirildiği bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Dikili Belediyesi’ni temsilen Spor Koordinatörü Murat Durak, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Bülent Dalfesoğlu, belediye çalışanları Mehtap Kazan, Esra Sezer ve Aras Selçuk birlikte Türkiye Yelken Federasyonu Milli Hakemleri A. Zeki Leblebici, Hakan Kütük, Sabahat Akşıray Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi yetkililerinden Yeşim Öktem, Ayhan Arslan, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’ni temsilen Nur Kan, AYTUGEB Genel Sekreteri Ümit Özgültekin, Ayvalık Belediyesi Kültür Müdürü Halil Ergül ile sörf etaplarında görev yapacak personeller katıldı.
 
“DÜNYANIN GÖZÜ DİKİLİ’DE OLACAK”
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Dikili Belediyesi Spor Koordinatörü Murat Durak, hazırlıkların son aşamaya geldiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Belediyemiz öncülüğünde bugüne kadar çok sayıda büyük organizasyondan anlımızın akıyla çıkmış, tam not almıştık. Şimdi sıra da Windsurf yarışları var. Kentimizde 28 Temmuz tarihi itibariyle başlayıp 31 Temmuz da sona erecek önemli bir spor organizasyon olan Türkiye Windsurf Ligi Dikili Etabının hazırlıkların son aşamasına gelmiş bulunmaktayız.  Windsurf tutkunlarının gözünün Dikili'nin üzerinde olacağı bu organizasyonumuz, Çandarlı Doğu Sahili’nde yapılacak. Bizlerde Dikili Belediyesi olarak kentimizin  kapılarını önemli bir organizasyonla bir kez daha dünyaya açmış olacağız. Tüm sporseverleri 28 Temmuz tarihinde Çandarlı Doğu Plajı Windsurf sahasında gerçekleştirilecek olan açılış seremonisine ve 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan tüm spor müsabakalarına bekliyoruz” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894