• BIST 9667.23
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 18 °C

Dikili dünya ekranlarına yansıdı...

Dikili dünya ekranlarına yansıdı...
CNN Türk TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, usta gazeteci Güven İslamoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, “Yeşil Doğa”, programının bu haftaki bölümünde Dikili ilçesinin eşsiz güzellikleri ekrana getirilerek tüm dünyaya tanıtıldı.
Dikili’nin doğal güzellikleri dünya ekranlarına yansıdı
 
CNN Türk TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, usta gazeteci Güven İslamoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, “Yeşil Doğa”, programının bu haftaki bölümünde Dikili ilçesinin eşsiz güzellikleri ekrana getirilerek tüm dünyaya tanıtıldı.
 
Usta Televizyoncu Güven İslamoğlu ve çalışma ekibinin Anadolu’yu köşek bucak gezip, Türkiye’nin cennet köşelerini ekranlara taşıdığı ‘Yeşil Doğa’nın bu haftaki durağı; Dikili ilçesi oldu. İlçenin doğa harikası Nebiler Şelalesi ve Karagöl bölgesi ile Çandarlı, Bademler Köyü, Kocaoba Köyü ve dünyanın en küçük ada kilisesi Aya Nikola Kilisesi’nden renkli sahneler ekrana geldi.
 
Zahide Teyze’den Anlamlı Mesajlar
Yaz sezonunun ve turizmin gözde merkezlerinin başında gelen Dikili ilçesinin eşsiz tarihi dokusu, kültürel ve doğal güzellikleri Usta televizyoncu Güven İslamoğlu’nun çizdiği rotayla ekranlara yansıyarak tüm dünyaya tanıtıldı.  Her yerinden tarih, kültür ve doğa fışkıran Dikili ilçesinde yarımasıra yakın bir zamandır Yağcıbedir Halısı dokuyan Kocaobalı Zahide Teyze ile yapılan röportaj, programa damgasını vurdu. Zahide Teyze’nin doğa ve madenlerle ilgili söylediği sözler, ekran başındakileri hem güldürdü hem de düşündürdü.
 
Güven İslamoğlu’na Teşekkür Ediyoruz
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Güven İslamoğlu’nun yaptığı ‘Yeşil Doğa’ programında Dikili’nin gün yüzüne çıkmamış tarihi dokusu, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasının bölge için önemli olduğunu ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun,  “İlçemizi deniziyle, güneşiyle, kumsallarıyla, jeotermal kaynaklarıyla dünya tarafından yakından bilinen ve tercih edilen bir bölge yapma hedefimiz var. Bu hedefimiz doğrultusunda ilçemizin bilinmeyen tüm tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin de ortaya çıkmasını hedefliyoruz. Usta Televizyoncu Güven İslamoğlu ve CNN Türk gibi dünyanın izlediği bir kanalımızın böyle bir programda ilçemizi konu alması bizleri oldukça onura etmiştir. Sayın İslamoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894