• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

Dikili Belediyesi Fen İşleri Arı Gibi Çalışıyor

Dikili Belediyesi Fen İşleri Arı Gibi Çalışıyor
Dikili Belediyesi, kent içi ve kentin tarım üssü olan kırsal mahalleleri ile yazlık sitelerinin bulunduğu bölgelere ulaşımı sağlayan yollarda iyileştirme çalışmalarına hız verdi.

DİKİLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Dikili Belediyesi, kent içi ve kentin tarım üssü olan kırsal mahalleleri ile yazlık sitelerinin bulunduğu bölgelere ulaşımı sağlayan yollarda iyileştirme çalışmalarına hız verdi.

Ege’nin turizm cenneti Dikili’nin planlı bir şekilde gelişmesi için çalışmalarına sürdüren Dikili Belediyesi ekipleri, kent merkezinde olduğu gibi kentin tarım üssü olan kırsal mahalleleri ile yazlık sitelerinin bulunduğu bölgelerde alt ve üst yapı düzenlemelerine hız verdi.

EKİPLER DUR DURAK BİLMİYOR
“Kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hemşerilerinin daha yaşanabilir bir kent olanaklarına ulaşması adına alt yapı ve üst yapının modernize edilmesini önemseyerek, hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile kent genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretiyor. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçenin yollarını mercek altına alması ile planlaması yapılan çalışmalar kapsamında son olarak Gazipaşa Mahallesi 16 Sokak'ta gerçekleştirilen bin 200 m2’lik kilit parke taşı yol yapımı ile 31 Sokak'ta gerçekleştirilen 500 m2'lik doğal granit zar taşı  yol yapımının ardından Yahşibey  Mahallesi çıkartma yapan ekipler Alaşehirliler ve Beyazevler Siteleri’nin bulunduğu bölgeye ulaşımı sağlayan yolun 2 km'lik eğimli güzergahını da günümüz koşullarına uygun nitelikli hale getirildi.

“KENTİN HER NOKTASINA HİZMET”
Göreve geldikleri ilk günden itibaren alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Bizim göreve geldiğimiz yerel seçimlerden önce Dikili Belediyesi’nin sorumluluk alanını merkezdeki mahalleler kapsıyordu. Göreve gelmemizle birlikte yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası ile birlikte sorumluluk alanımız bir anda Çandarlı’yı da kapsayan 30 mahalleyi ve 265 yazlıkçı siteyi içine aldı. Bizden önce yıllarca hizmet gitmemiş çok sayıda bölgesi olan ilçemizi, bugüne kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarla her noktasına hizmet giden bir kent yaptık. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürüyor. Ekiplerimiz Gazipaşa Mahallesinde başlattığı çalışmalar ile 16 ve 31 sokakların üst yapısı nitelikli bir hale getirildi.  Bu bölgemizin ulaşımı için büyük önem taşıyan bu sokaklarda gerçekleştirilen çalışmalarla hem ulaşım rahatlatıldığı gibi hem de vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışında çamurdan kurtarmış olduk. Gazipaşa Mahallesi’ndeki çalışmalardan sonra ekiplerimiz Yahşibey Mahallesi’nde 2 km’lik yol güzergâhında yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarında da sonuca giderek önemli bir hizmeti daha ortaya koydu. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir” dedi. / EGE BASIN GRUBU 

 

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894