• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Cumhuriyet Resepsiyonu

Cumhuriyet Resepsiyonu
Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıl dönümü münasebetiyle İzmir’in Foça ilçesinde de bir resepsiyon düzenlendi. Foça Kaymakamlığı tarafından Foça Belediyesi yeni plaj tesislerinde düzenlenen resepsiyonda Kaymakam Kamil

KAYMAKAM KAMİL KÖTEN CUMHURİYET RESEPSİYONU VERDİ".

Hasan ESER / Foça

 

Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıl dönümü münasebetiyle İzmir"in Foça ilçesinde de bir resepsiyon düzenlendi. Foça Kaymakamlığı tarafından Foça Belediyesi yeni plaj tesislerinde düzenlenen resepsiyonda Kaymakam Kamil Köten ile eşi davetlileri kapıda karşıladı. Samimi bir ortamda iki saat süren kokteyle Garnizon Komutanı Tümgeneral Halit Helvacıoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Çıkarma Filosu Komutanı Tümamiral Halit Özkoç, Foça İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Çıkarma Gemileri Komutanı Tuğamiral M. Fatih Ilgar, Amfibi Deniz P.Tugay Komutanı Tuğamiral M. Ekmel Özdengil, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, hayırsever iş adamı Reha Midilli, siyasi partilerin ilçe başkanları, ilçe kamu kurum ve amirleri, askeri erkan, Foça Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar iştirak etti.
Resepsiyonda bir konuşma yapan Foça Kaymakamı Kamil Köten; Cennetimizin güzel bir köşesinde şu anda bu onurlu anı kutluyoruz. Fakat 1920"li yıllara dönersek o zamanki imzalanıp ve bir müddet uygulanmış olan Sevr anlaşmasının şartlarının ülkemizde devam etmiş olduğunu düşünürsek, şu anda her halde bu topraklarda, bu salonlarda farklı millet bayrakları altında, farklı devlet, farklı millet adına farklı kutlamalar olacaktı. Türk milleti de sığıntı olarak onların arasına girecekti. Bizleri bu güzel vatanı,bayrağı,bu milletin onurlu egemenliğini emanet eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anarak ve hala bu onurumuzu korumak adına ülkemizin her bir köşesinde canlarını veren şehitlerimizi, vücudundan parçalar veren, alnından terler akıtan, kanını akıtan, ölmüş gazilerimizi rahmetle, yaşayan gazilerimizi şükranla, minnetle anarak sizlerin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum dedi.
Baloda, Cumhuriyet pastası kesilirken, davetlilere Cumhuriyet konulu bir slayt gösterisi sunuldu. Salonda 10. Yıl Marşı hep bir ağızdan alkışlar eşliğinde söylenmesinin ardından program sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894