• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 16 °C

Çocuklardan Denizde Rengârenk Yolculuk

Çocuklardan Denizde Rengârenk Yolculuk
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 15. kez düzenlenen İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Resim ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren ve sergileme ödülü alan öğrenciler, Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini ve sertifi

ÇOCUKLARDAN DENİZDE RENGÂRENK YOLCULUK

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 15. kez düzenlenen İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Resim ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren ve sergileme ödülü alan öğrenciler, Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini ve sertifikalarını aldılar. 

İlkokul öğrencilerine yönelik “Denizde Yolculuk” konulu resim yarışmasına 500’e yakın öğrenci katılırken, Buca Sınav Koleji’nden Deniz Köseoğlu birinci, Dokuz Eylül İlkokulu’ndan Elif Su Tülek ikinci, Kars Halil Atilla İlkokulu’ndan Dilşad Yıldırım ise üçüncü oldu. Kars Halil Atilla İlkokulu’ndan Derin Öztürk mansiyona, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndan Melike Naz Yavuz ise jüri özel ödülüne layık görüldü. 23 öğrencinin resmi de sergilenmeye değer görüldü.
 
Ortaokul öğrencilerine yönelik “Neden Daha Fazla Balık Tüketmeliyiz?” konulu kompozisyon yarışmasında İyi Dersler Ortaokulu’ndan Hasan Fatih Erdoğdu birinci, Necati Bey Ortaokulu’ndan Pelin Yemenici ikinci, Vali Kazım Paşa Ortaokulu’ndan Aylin Ece Burgu üçüncü oldu. Turuncu Ortaokulu’ndan Hatice Naz mansiyon, yine Turuncu Ortaokulu’ndan Özgür Çınar Topel jüri özel ödülüne değer görüldü. 

“15 YILDIR ÇOCUKLARLA DENİZİ BULUŞTURUYORUZ”
Ödül törenine Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Prof.Dr. Suat Çağlayan, İzmir Liman Başkan Ahmet Apak, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ali İnce, TCDD İzmir Liman İşletme Müdür Yardımcısı Metin Özyılmaz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Kenan Yalavaç, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Çocuk doktoru olduğu için çocuklarla ilgili her organizasyona koşarak geldiğini belirten Prof. Dr. Suat Çağlayan, çocukları denizle buluşturacak projelere destek vermeye hazır olduklarını bildirdi. İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ise 15 yıldır düzenledikleri resim ve kompozisyon yarışmasının çocukları denizle buluşturduğunu söyledi. Ödül alan resimlerin Behçet Uz Çocuk Hastanesi ile Ege Üniversitesi Hastanesi’nde sergilendiğini belirten Öztürk, birbirinden güzel resimlerin tedavi gören çocuklara moral verdiğini ifade etti.  Öztürk, “Yarışmada dereceye giren, eserleri sergilenmeye hak kazanan ve eser gönderen tüm çocuklarımızı, onlara eğitim yolculuğunda rehberlik eden öğretmenlerimizi, büyük emek veren velileri tebrik ediyoruz” dedi. // EGE BASIN GRUBU

1..jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894