• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Çocuklar İstedi, Mustafa Başkan Gerçekleştirdi

Çocuklar İstedi, Mustafa Başkan Gerçekleştirdi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / ‘Tüm yaşayanlarının mutlu olduğu Sevginin Kenti Dikili’ anlayışıyla yola çıkan Dikili Belediyesi, ilçedeki çocukların daha sağlıklı bir ortamda eğitim görm
ÇOCUKLAR İSTEDİ, MUSTAFA BAŞKAN GERÇEKLEŞTİRDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
‘Tüm yaşayanlarının mutlu olduğu Sevginin Kenti Dikili’ anlayışıyla yola çıkan Dikili Belediyesi, ilçedeki çocukların daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Son bir buçuk yılda Dikili ilçe sınırlarında gerçekleştirdiği sosyal, kültürel hizmetler ile alt ve üstyapı çalışmaları başta olmak üzere hayata geçirdiği yatırımlarıyla örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Dikili Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşlardan gelen istek ve önerileri en kısa zamanda sonuca ulaştırıyor.
 
TUVALETLER PIRIL PIRIL OLDU
Eğitim- öğretim sezonu boyunca, ilçede eğitim gören öğrencilerin daha iyi fiziki ve sosyal koşullarda eğitim alması kararlılığıyla, çalışmalarını aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak öğrenci ve öğretmenlerden gelen talep doğrultusunda Dikili Cumhuriyet Ortaokulu'nda bulunan tuvaletleri de baştan sona yenilendi. Hijyenik koşulların göz önünde bulundurulduğu tadilat çalışmaları kapsamında yeni zemin kaplamaları döşenirken, klozet ve el yıkama lavaboları da standartlara uygun hale getirildi. Eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlamış musluklarının yerine yenilerinin takıldığı çalışmalarda, gerçekleştirilecek boya işleminin ardından tuvaletlerde asma tavanla birlikte eksik olan aydınlatmalar da tamamlanacak.
 
“HEDEFİMİZ, DAHA MODERN BİR DİKİLİ…”
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da,  göreve geldikleri ilk günden itibaren çocukların daha sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek şöyle konuştu:
 
“Dikili Cumhuriyet Ortaokulu’nda eğitim veren öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz ve okul aile birliği yöneticileri okulun tuvaletlerinin sık sık arıza yaptığı konusunda taleplerini bizlere iletti. Talebin tarafımıza iletilmesinin ardından, hemen ekiplerimizi okulda çalışma başlatmak üzere görevlendirdik. Görevlendirdiğimiz ekiplerimiz de öğrencilerimizin eğitim almalarını aksatmadan tuvalet ve lavaboların bulunduğu bölgede hem görsel hem de hijyen ve kalite açısından büyük bir iyileştirme sağlayarak çalışmalarını tamamladılar. İfade etmek isterim ki, bizim öncelikli hedefimiz her alanda daha modern ve daha yaşanılabilir bir Dikili yaratmaktır. Bu amaç doğrultusunda eğitime ve çocuklarımızın geleceğe katkı sunacak çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894