• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

CHP Aliağa Kendi Binasında

CHP Aliağa Kendi Binasında
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yeni hizmet binasına taşınıyor. Atatürk İlköğretim Okulu karşısında kendi mülkünü alan Aliağa İlçe Örgütü genel

CHP ALİAĞA KENDİ MÜLKÜNE TAŞINIYOR
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü yeni hizmet binasına taşınıyor. Atatürk İlköğretim Okulu karşısında kendi mülkünü alan Aliağa İlçe Örgütü genel seçim çalışmalarına yeni binasında devam edecek. “CHP iktidarını yeni binamızda karşılayacağız.” diyen Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yurttaşları, 28 Mayıs Cumartesi günü Saat 17.00"de Gündoğdu Meydanı"nda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu"nun katılımı ile gerçekleşecek mitinge davet etti. 
“Partili ve gönüllülerimize yürekten teşekkür ederim”
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü olarak ilk defa mülk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan;  “Bir yandan genel seçim hazırlıklarımıza devam ederken bir yandan da yeni aldığımız binamızın tadilatını gerçekleştirdik ve hazır hale getirdik. İlçe örgütü olarak ilk defa bina sahibi olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç gün içerisinde yeni binamıza taşınmış olacağız. Bu arada tamamen partililerimizin yardımı ve katkıları ile alınan ilçe binamız için yardım eden katkı koyan partili ve gönüllülerimize çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“CHP iktidarını yeni binamızda karşılayacağız”
5 yıldır bulundukları binada parti olarak önemli başarılar elde ettiklerini, güzel günler geçirdiklerini belirten İlçe Başkanı Oğuzhan; “Yaklaşık 5 yıldır bulunduğumuz ilçe binamızda çok güzel günlerimiz oldu. Bir genel ve bir yerel seçim geçirdik. Ayrıca 2 referandum yaşadık.  2007 genel seçimlerinde ilçemizde birinci parti olduk,  yine 2009 yerel seçimlerinde Aliağa"da partimizi iktidara taşıdık. Yeni binamızda da yeni hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki genel seçimlerin ülkemiz açısından çok önemli fırsat olduğunu düşünüyorum. Gençler, kadınlar, emekliler, öğrenciler, taşeron işçiler, işsizler,  köylüler ve çiftçiler kısacası toplumun tüm kesimleri için nefes aldıracak projeleriyle partimizin iktidarı hak ettiğini ve iktidara çok yakın olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.
Gündoğdu Mitingine davet
Yurttaşları Genel Başkan Kılıçdaroğlu"nun 28 Mayıs Cumartesi günü İzmir"de yapacağını mitinge davet eden İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; “28 Mayıs Cumartesi Alsancak Gündoğdu Meydanı"nda saat 17.00"de başlayacak miting ile CHP iktidarını tüm Türkiye"ye göstereceğiz. Aliağa"dan da mümkün olan en yüksek katılım sağlamak için gerek merkezde gerekse köylerde gerekli duyuruları yapıyoruz.  Ayrıca il genelinde miting duyurusu için 100 bin el ilanı, 10 bin poster, 500 ayaklı duyuru panosu, 300 billboard kiralandı. Görseliyle sunumuyla çok özel bir miting olacağını düşünüyorum. 250 Bin kişinin katılması hedeflenen miting için biz de ilçe örgütü olarak Cumartesi günü Saat 14.00"de Demokrasi Meydanı"ndan araç kaldıracağız. Mitinge gitmek isteyen yurttaşlarımız partimizin 616 1875 numaralı telefona isimlerini yazdırabilir.” dedi.   

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894